Din oras

RADP Cluj-Napoca achiziționează parapete și stâlpișori de 1 MILION EURO

Scris de 185

Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca intenționează să cumpere diverse elemente de semnalizare rutieră în valoare de aproape 5 milioane lei (aproximativ 1 milion euro). În prezent, regia nu are nici un contract de furnizare pentru aceste produse.

Achiziționarea produselor este necesară pentru aprovizionarea periodică cu parapete rutiere din beton, gărdulețe metalice, stâlpișori metalici, stâlpișori ornamentali din fontă, parapet de protecție metalic, stâlpi pentru susținerea semafoarelor, borne de semnalizare, utilizate pentru lucrările de întreținere, reparare, mentananță, dezvoltare și modernizare a dispozitivului de semnalizare rutieră de pe raza municipiului Cluj-Napoca, executate de către RADP. În total se vor achiziționa 15.400 de bucăți de produse.

RADP Cluj-Napoca se află în subordinea Primăriei și desfășoară, printre altele: modernizarea străzilor și aleilor, întreținerea și amenajarea zonelor verzi, întreținerea, repararea, mentenanța sistemului de semnalizare rutieră, administrarea platformei de deșeuri, paza în cimitirele din oraș etc.

Recent, RADP Cluj-Napoca a solicitat și majorarea tarifelor pentru serviciile pe care le practică. Prețurile unitare vor fi actualizate anual cu indicele de inflație, iar prețul contractului se actualizează, conform indicelui de inflație, la cererea executantului, nu mai mult de o dată pe an. În acest sens, RADP a transmis o adresă, în 23 iulie 2021, „prin care a înaintat documentația necesară în vederea actualizării prețurilor, documentație care a fost înaintată comisiei de prețuri și tarife”. Comisia de prețuri, în urma analizării, a avizat favorabil prețurile unitare/tip activitate.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 mins Justitie
  INTERVIU despre decizia mizerabilă dată în cazul lui Liviu Man. După ce a fost arestat, judecat 12 ani și achitat, instanța i-a calculat suferința
 • Acum 2 hours PubliNews
  Lumea Dinozaurilor: expoziție cu dinozauri animatronici de până la 13 metri lungime, la Iulius Mall Cluj
 • Acum 2 hours Vocea ta
  Apare un nou #metoo? Proprietara localului Insomnia dă în vileag numele unui alt bărbat violent, după moartea tinerei Molnar Beata
 • Acum 2 hours Rautacisme
  Mesajul subtil al Elenei Udrea pentru Emil Boc
 • Acum 2 hours Din oras
  Sunt șanse ca anul acesta să înceapă lucrările la pasajul Tăietura Turcului? Emil Boc: „Dacă nu vor fi contestații, că aici, partea de contestații, numai Dumnezeu o poate ști!”
 • Acum 4 hours Sport
  Gura securiciului Dîncu adevăr grăiește: „OPERATIV, am lucrat mai mult pentru CFR Cluj”
 • Acum 4 hours Din oras
  Clujul duce tema gunoaielor «la nivelul următor»: „Problema de la Pata Rât nu noi am construit-o. Ea își are originea în anii 2000, prin scăparea de sub control a orașului de-atunci”
 • Acum 4 hours In vizor
  Veste bună pentru investitorii imobiliari, proastă pentru cumpărători! Trenul metropolitan va duce, pe o rază de 50 de km, prețurile mari din Cluj
 • Acum 5 hours Justitie
  Suspecții principali în cazul tinerei ucise ar trebui să fie polițiștii, procurorii și judecătorii? De ce era Bone Ferenc în libertate?
 • Acum 5 hours Din oras
  Termoficare Napoca SA vrea să își facă parc fotovoltaic în Cluj-Napoca
 • Acum 8 hours Din oras
  E ca și făcută – Centura metropolitană – în «etapa finală de pregătire»: „Aceste proiecte vor permite Clujului să treacă iarăși la nivelul următor, în orizontul anilor 2030-2050”
 • Acum 8 hours Din oras
  “FOTOŞOAPELE” lui Emil Boc: “Lucrările la Parcul Zorilor ar putea să înceapă într-o lună de zile”. Cam cum e şi cu “Someşul Navigabil”, clădirea Filarmonicii, sau linia de tramvai prelungită până în Floreşti
 • Acum 8 hours Politica
  Grindeanu: “Tarom trebuie să ajungă la 90% personal navigant şi 10% personal suport, nu invers”. Grindeanu l-a pus administrator la Tarom pe fostul șef al Aeroportului Timișoara, consilier județean PSD
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE