In vizor

RADP Cluj cumpără autospeciale de la RMB INTER AUTO, firma controlată de Ioan Rus

Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca va achiziționa 3 autospeciale închise cu 7 locuri de 3,5 tone de la RMB Inter Auto, firma deținută de fostul ministru de interne, Ioan Rus. 

Valoarea contractului este de 539.990 RON.

„Achiziționarea produselor este necesară pentru aprovizionarea periodică cu materiale și personal muncitor necesare pentru lucrările de modernizare, reparații și întreținere a străzilor, aleilor, trotuarelor, sistemului rutier de pe poduri de pe raza municipiului Cluj-Napoca. În prezent autoritatea contrractuantă deține autospeciale, dar datorită volumului mare de lucrări sunt necesare mai multe mijloace de transport”, potrivit caietului de sarcini.

Anul acesta RMB Inter Auto a mai câștigat licitații cu Compania de Apă Someș-Tisa, Universitatea Tehnică, Serviciul de Pază și Protecție, Compania de Administrarea a Infrastructurii Rutiere. Astfel, compania omului de afaceri Ioan Rus a obținut 3,5 milioane de lei.

În 2022 RMB Inter Auto a avut o cifră de afaceri de 274.621.736 de lei și profit de 12.631.031 de lei. Anul 2022 a fost unul foarte bun pentru compania clujeană, reușind să își dubleze profitul, comparativ cu anul 2020.