PubliNews

La Iulius Mall Cluj, ultimul weekend de Black Friday aduce oferte speciale la mașini, test-drive, dar și reduceri la brandurile preferate

Iulius Mall Cluj devine destinația preferată a pasionaților de mașini și aventuri pe patru roți, odată cu Auto Deals. Și pentru că tot vii la Iulius Mall, bucură-te de ultimul de Black Friday, pentru că micile bucurii sunt făcute cu daruri alese de la brandurile preferate!

Explorează diversitatea de opțiuni odată cu cel mai așteptat eveniment auto al anului, Auto Deals. În perioada 24-26 noiembrie 2023, fii gata de călătorii pline de emoții intense și descoperă universul celor peste 30 de modele de autovehicule, expuse în zonele de la intrarea principală și de pe culoarele de pe etaj, din Iulius Mall.

Fie că îți dorești o mașină nouă de oraș, una pentru escapade montane sau pentru zile în care distracția te însoțește, la Iulius Mall vei găsi oferte și promoții de neratat. Experimentează senzația de a fi la volanul mașinii mult dorite, printr-o plimbare unică, pentru că Auto Deals îți oferă ocazia de a o testa.

Nu uita că încă mai poți profita de ultimele reduceri la brandurile tale preferate care afișează, și în acest weekend, reduceri de până la 70% la o gamă diversificată de produse. Dacă ești în căutare de ținute elegante pentru petrecerile care se anunță sau de piese comode de purtat la cursurile de la facultate, dar și în oraș cu prietenii, brandurile din Iulius Mall te așteaptă cu prețuri de nerefuzat. MotiviSeroussiEcco, Mathilde, U-man, Tom Tailor sunt câteva dintre magazinele la care găsești promoții de până la 50%. Pentru piesele sport, comfy și trendy, treci pe la 4FThe North Face & Patagonia, Under Armour, 4F, Nike, unde prețurile sunt reduse cu până la 70%! Fie că vorbim de accesorii rafinate sau de piese în tendințe potrivite generației Z, PandoraSabriniSwarovski și Sabrini au redus prețurile cu până la 50%, tot weekendul. Iar pentru a-ți defini ritualul de îngrijire și frumusețe, optează pentru esențele și formulele produselor de la MACThe Make-up Shop sau Marionnaud.

Notează în calendar evenimentele acestui weekend și fii pregătit pentru ofertele din acest sezon!