Jos palaria

PwC premiaza cei mai valorosi studenti clujeni oferindu-le posturi de interni in companie

PwC Romania, prin echipa sa de servicii integrate pentru antreprenori  (Private Company Services) si centrul de training The Academy at PwC, a oferit drept premiu cinci pozitii de intern pentru absolventii licentiati ai Facultatilor de stiinte Economice si Gestiunea Afacerii si ai Facultatii de Business din cadrul Universitatii Babes-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, promotia 2015. 

Candidatii au fost selectati in parteneriat cu profesorii dintre studentii cu cele mai bune rezultate. Aflat la a cincea editie, programul „JumpStart to Trusted Business Advisor” se adreseaza absolventilor facultatilor cu profil economic si de afaceri din principalele universitati din tara oferindu-le celor mai buni dintre ei oportunitatea de a-si incepe cariera intr-unul din birourile PwC din Romania si de a beneficia de instruire si indrumare.

„Programul PwC Jump Start to Trusted Business Advisor a luat nastere din dorinta de a oferi studentilor romani, talentati si cu o atitudine de autodepasire, oportunitatea de a-si incepe cariera la PwC, unul dintre liderii globali in domeniul  serviciilor profesionale, care a format de-a lungul timpului sute de manageri financiari pentru piata din  Romania sau din strainatate. Altfel spus, de a le oferi acum, la inceput de drum, un pasaport pentru o cariera de exceptie in domeniul financiar.  Acest program face parte dintr-o serie mai larga de initiative ale PwC menite sa sprijine educatia economica la nivel universitar, alaturi de infiintarea primei catedre private din Romania – „PwC Antreprenoriat si Afaceri de familie”  in cadrul Facultatii de Business a Universitatii Babes-Bolyai, precum si a unor programe de masterat in drept fiscal la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti si la Academia de Studii Economice”, a declarat Daniela Muntean, Senior Manager, Servicii de Audit, din cadrul biroului din Cluj-Napoca al PwC Romania. 

Firmele din reteaua PwC ajuta organizatiile si indivizii sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. 

PwC este o retea de firme prezenta in 157 de tari cu mai mult de 195.000 de specialisti dedicati oferirii de servicii de calitate de audit, consultanta fiscala si consultanta pentru afaceri. 

Pentru initiativa de a ajuta concret tanara generatie de absolventi, le spunem Jos Palaria! oficialilor  PwC.

 

Foto: monitorulcj.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *