Rautacisme

Rusofilul Rod Dreher, cică „conservator” ortodox american, va conferenţia deseară la Muzeul Mitropoliei Ortodoxe a Clujului din Piața Avram Iancu

Rod Dreher, cunoscut rusofil, dughinist şi putinist, va conferenţia în această seară la Cluj-Napoca, de la ora 19, la Muzeul Mitropoliei Ortodoxe a Clujului din Piața Avram Iancu. Acolo îşi va lansa şi cărţile, în compania „selectă” a altor putinişti şi dughinişti. Unul chiar director în Primăria Cluj-Napoca, răspunde la numele de Ionuţ Ţene.

CITEŞTE: Ionuț Țene este directorul Biroului învățământ, cultură, culte, sport, societate din Primăria Cluj-Napoca. Pe site-ul ctitorit de el și sponsorizat cu reclamă de firme cu contracte cu Primăria, se promovează fake-news antivaccinare

Nu ştim cum se face că tocmai cei mai înverşunaţi antivaccinişti sunt şi goarnele lui Putin?

CITEŞTE: România interzice Russia Today și Sputnik, organe de propagandă ale Kremlinului. Întrebăm din nou: ”Contributorul” Sputnik din Primăria Cluj-Napoca, Ionuț Țene, când va fi interzis de primarul Emil Boc?

Rod Dreher o fi închiriat spaţiul de la Mitropolie – deh, avem un contract economic… dar, Mitropolia Cluj nu ştie cu ce individ are de-a face? Parcă Biserica Ortodoxă Română dezavuează agresiunea rusă în Ucraina şi-l numeşte pe Patriarhul Kiril al Rusiei: „Un opulent patriarh demisionar din punct de vedere moralși creștin prin complicitatea sa cinică cu politicul asasin”.

În ce priveşte nocivitatea publică a site-ului Napoca News şi a „patronul” ascuns, Ionuţ Ţene, ia să citim caracterizarea putinistului care a „trecut la ortodoxie” și este, nici mai mult, nici mai puţin, „un model pentru tânăra generație”.

Cât de disperat şi de distrus să fii să te uiţi în gura unuia care a făcut apologia Imperiului Răului şi a lăudat hoardele lui Vladolf Puter, atunci când la graniţa ta cad zi şi noapte bombe şi rachete, 300 de spitale au fost rase de pe suprafaţa pământului şi pe unde au trecut orcii au lăsat în urmă gropi comune, ruine, femei violate, prunci ucişi…, e greu de înţeles.

Chit că, recent, Rod Dreher a înţeles cât de nociv, în contextul actual este să fii putinist (mai ales după ce armata lui Putin a bombardat o maternitate – lucru negat de către trolii lui Putin cu vehemenţă):

Dar e greu de înţeles de ce Emil Boc ţine trompeta lui Putin pe funcţie de şef în Primăria Cluj-Napoca, pe banii noştri.