Sport

Puteți deveni Instructor de Fitness recunoscut in UE. In octombrie, la Gimmy

Dacă vreţi să lucraţi într-o sală de fitness din România sau de oriunde din Europa, trebuie să deveniţi instructor de fitness sau personal trainer, meserie foarte căutată şi bine plătită, dar pe care nu o puteţi practica oricum, ci aveţi nevoie de cunoştinţe atestate printr-un certificat.

Profesional Academy este atestată să organizeze cursuri de formare profesională acreditate de Ministreul Muncii și al Educației, iar în perioada 1 – 23 Octombrie 2016, timp de patru week-enduri, va organizala, la Cluj, Cursul de Instructor Fitness si Personal Trainer (Level 1). Cursul se va desfasura integral (atat partea teoretica, cea practica, cat si examinarea) in cadrul clubului Gimmy.

Cursanţii vor învăţa de la prof. Virgil R. Rus, Doctor în Știința Educației Fizice și Sportului, cu peste 35 de ani de experiență, noţiuni importante de anatomie, nutriţie în sport, teoria antrenamentului, cardio fitness, hipertrofie, antrenamentul de tip circuit, antrenamentul funcțional, streching-ul, comunicarea eficientă antrenor-client, elemente de prim ajutor în fitness şi interacțiune practică.

Aşa cum se ştie, prof. Virgil R. Rus este fost gimnast, fost dansator care conduce antrenamente personale și de grup de peste 15 ani. Are propria sală de fitness și e cadru didactic universitar la Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Virgil va conduce cursurile impreuna cu Alexandra Pintea, “wonder-woman” cu 2 copii și abdomenul de fier, un model de forta si determinare pentru cei care isi doresc de fiecare data mai mult. Absolventa a facultatii de Educatie Fizica si Sport, Instructor acreditat de Fitness si Aerobic, Alexandra este unul dintre cei mai iubiti antrenori personali și de grup la Gimmy.

Participanţii vor primi o diplomă de la Profesional Academy, de la Ministerul Muncii și Educației Naționale, de la Ministerul Tineretului și Sportului și de la ANC în urma absolvirii cursului și promovării examenului final, diplomă care le va da posibilitatea să lucreze atât în țară, cât și în țările Uniunii Europene ca instructor în sălile de fitness și instructor în antrenamentele unu-la-unu (personal training).

Cursul este destinat în principiu pasionaților de fitness, persoanelor care vor să își aprofundeze cunoștințele teoretice și practice în fitness, fie că vor practica sau nu meseria de antrenor, antrenorilor care vor să obțină acreditarea națională și internațional care le oferă posibilitatea de a fi instructor de fitness și de a susține antrenamente unu la unu, antrenorilor deja acreditați care își doresc să aprofundeze cunoștințele, să lege relații noi.

Cei care se înscriu până la data de 1 septembrie primesc din partea organizatorilor un cadou surpriza. Cei care aduc încă o persoană beneficiază de câte o reducere suplimentară de 50 de lei din prețul cursului. Si abonatii activi Gimmy beneficiaza de o reducere surpriza din partea Profesioanl Academy.

Pentru detalii şi înscrieri sunaţi la 0 7 4 8 – 1 0 3 – 6 6 6.

Informatii despre curs si trainer gasiti aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *