Afacerea zilei

Puteţi deveni Instructor de Fitness recunoscut în UE. Din nou, la Gimmy

În mai puţin de două săptămâni, Profesional Academy va organizala din nou în Cluj Cursul de Instructor Fitness şi Personal Trainer (Level 1). Cursul se desfăşoară în perioada 25 Februarie – 19 Martie 2017, timp de patru week-enduri, în cadrul clubului Gimmy. Profesional Academy este atestată să organizeze cursuri de formare profesională acreditate de Ministreul Muncii şi al Educaţiei.

Cursul este destinat mai ales pasionaţilor de fitness, persoanelor care vor să îşi aprofundeze cunoştinţele teoretice şi practice în fitness, fie că vor practica sau nu meseria de antrenor, antrenorilor care vor să obţină acreditarea naţională şi internaţional care le oferă posibilitatea de a fi instructor de fitness şi de a susţine antrenamente unu la unu sau în grup, antrenorilor deja acreditaţi care îşi doresc să aprofundeze cunoştinţele, să lege relaţii noi.

Cursanţii vor învăţa de la prof. Virgil R. Rus, Doctor în Ştiinţa Educaţiei Fizice şi Sportului, cu peste 35 de ani de experienţă, noţiuni importante de anatomie, nutriţie în sport, teoria antrenamentului, cardio fitness, hipertrofie, antrenamentul de tip circuit, antrenamentul funcţional, streching-ul, comunicarea eficientă antrenor-client, elemente de prim ajutor în fitness şi multă interacţiune practică. Virgil R. Rus este fost gimnast, fost dansator care conduce antrenamente personale şi de grup de peste 15 ani. Are propria sală de fitness şi e cadru didactic universitar la Universitatea Babeş-Bolyai, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Virgil va conduce cursurile împreună cu Alexandra Pintea, “wonder-woman” cu 2 copii şi abdomenul de fier, un model de forţă şi determinare pentru cei care îşi doresc de fiecare dată mai mult. Absolventă a facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Instructor acreditat de Fitness şi Aerobic, Alexandra este unul dintre cei mai iubiţi antrenori personali şi de grup din Cluj.

Participanţii vor primi o diplomă de la Profesional Academy, de la Ministerul Muncii şi Educaţiei Naţionale, de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi de la ANC în urma absolvirii cursului şi a promovării examenului final, diplomă care le va da posibilitatea să lucreze atât în ţară, cât şi în ţările Uniunii Europene ca instructor în sălile de fitness şi instructor în antrenamentele unu la unu (personal training).

Studenţii şi cei care vin din alte oraşe primesc din partea organizatorilor o reducere consistentă: rezervă 2 locuri, iar pe al treilea îl primesc la jumătate de preţ. Şi abonaţii activi Gimmy beneficiază de o surpriză din partea Profesioanl Academy.

Pentru detalii şi înscrieri sunaţi la 0748 103 666.
Mai multe informaţii despre curs şi traineri găsiţi accesând link-ul: http://profesionalacademy.ro/curs-instructor%20fitness/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *