Editorial

Putea fi ultima noapte de blaturi si prima noapte de parnaie. Pentru toti

Scris de 738

Pentru toti cei pe care Gigi Becali i-a persiflat cu bancnote de 500 de euro cand se inalta Iisus, eu l-as fi condamnat la zece ani de inchisoare. Pentru toti cei care sunt “pizde pe partea economica”, pentru toti “poponarii de la Dinamo”, carora si-a cerut scuze ulterior, un alt roman l-ar fi condamnat la sapte ani de inchisoare. Pentru toti tiganii si ungurii care “trebuie sa moara”, Petrica Lacatus de la Pata Rat si Emoke Denes din Targu-Mures l-ar fi condamnat la inca patru ani cu executare. Pentru toate bisericile construite in slava lui Dumnezeu cu banii facuti din smenuri, pentru toate astea, noi, romanii, i-am fi dat demult o sentinta.

Dar ar fi fost nedrept ca noi, romanii, si nu un judecator, sa il codamnam pe Becali.

Astazi a fost multa ura si multa speranta in Romania. Multi romani au ramas doar cu ura. E doar un pahar cu apa rece in mijlocul desertului ca Gigi a platit (doar) pentru un schimb de terenuri cand alti opt au scapat de la parnaie.

Dupa ce la amiaza Justitia si-a sters ochelarii Ray Ban de flegmele impresarilor din Pipera, macar spre seara, cand lucrurile s-au racorit, a ales corect.

In conditiile in care, dupa ziua de astazi, reiese ca Borcica si Coposel sunt mai tari ca Nastase, mi-e foarte clar ca e departe acea zi care sa ii faca pe Romani sa repete un 22 Decembrie.

Nota redactiei: titlu parafrazat dupa Mihai HossuULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 6 hours Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 20 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 22 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 24 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 1 day Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 1 day In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 day Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
Citește și...
Editorial

REPUBLICA PRESCRISĂ ROMÂNIA

E cea mai bună perioadă pentru bandiții României. La cum funcționează justiția în țara asta, […]

Editorial

TOCĂTOARELE DE BANI

Se toacă la bani publici în țara asta mai ceva decât carnea. Dacă facem puțină […]

Editorial

ZBOARĂ, IOHANNIS, ZBOARĂ!

Ce știm noi despre președintele Iohannis? Că e mare fan al mișcării, practicând niște sporturi […]

Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE