Rautacisme

PUBLICITATE MASCATĂ pro Emil Boc la rubrica METEO (cu Bușu, măi!) de la Pro TV

Scris de 259

La Rubrica de Meteo de pe Pro TEMBEL, cu Bușu (bă, ești prost!?), tocmai ce s-a mai dat o limbă-periuță lui Boc, că cică se face un nou parc industrial la Cluj. Vă dați seama? ”Domn’Boc, venim și noi” – bla, bla, bla. ”Imperiu, bă, nu Otoman, ci Austriac, se vede diferența”… Iată că și cei de la Pro TEMBEL au devenit adepții superiorității și seriozității Ardealului, Banatului și Bucovinei, față de restul regiunilor istorice.

Dar să vedem de unde le vine entuziasmul și care ar fi noutatea noului parc industrial pe care l-ar face Emil Boc la Cluj? Avem așa:

– un anunț publicitar din august 2019 al grecilor de la Helios Phoenixcum (dat moca de o piarizdă, să-l preia boschetarii de presă și pe care l-am păstrat în bulk) că au început demersurilor de închiriere pentru prima etapă din Olympian Park Cluj, proiect înglobat în cea mai mare rețea de spații logistice din România. Un fel de Jucu Redivivus.

“Proiectul se găsește la 20 km distanță de Cluj-Napoca și 10 km de Aeroportul Internațional Avram Iancu. Zona industrială Jucu bla, bla, bla” (că n-o să fac publicitate gratis la nimic), a precizat piarizda, reprezentant al agenției care intermedia afacerea.

Între timp s-a așternut parf de COVID-19 peste investiția aceasta care, n-are a face cu Boc nici dacă le mai caști buzunarele ProTEMBELIȘTILOR cu niște PUBLICITATE MASCATĂ.

Și mai avem:

– la sfârșitul lui septembrie 2020, Consiliul Județean Cluj a anunțat că este interesat să cofinanțeze un nou parc industrial din rețeaua Tetarom, locația propusă fiind comuna Baciu.

Pe lângă faptul că e nou de anul trecut (și cică noi, ardelenii, ajungem mai greu la conștientizarea unei informații), anunțul a fost făcut de către președintele CJ Cluj, Alin Tișe, deci NU de către Emil Boc, stimați ProTEMBELIȘTI!

Oare cât ne costă acest PR mincinos și deșănțat făcut de ProTV lui Emil Boc?

Că sper că nu autorizația de hotel pentru Esca de pe Potaissa, colț cu Napoca, ar fi obiectul și subiectul acestui limbism?ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  HEI-RUP-BUM! Să aibă Boc dăluța lui, chiar dacă prost pusă, să se cocoațe cu un discurs pe Tricolor de 1 Decembrie. Treptele din fața Teatrului Național, mizerie de lucrare
 • Acum 3 hours Jos palaria
  ÎN SFÂRȘIT, SPORTIVITATE ȘI LA CLUJ-NAPOCA: Foști jucători de la CFR, “U” și Sănătatea au jucat într-un meci caritabil pentru fiul lui Casian Miclăuș
 • Acum 8 hours Politica
  Clujul OSĂ aibă (fin nou) un nou spital. Ministrul Sănătății: ”Anul viitor vom avea proiectele detaliate”
 • Acum 9 hours Din oras
  Un neterminat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 ani
 • Acum 9 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Meci caritabil pentru Tiago, băiatul unui fost jucător al CFR. Veterani ai feroviarilor, de la „U” și Sănătatea joacă pentru el
 • Acum 12 hours In vizor
  Antreprenorul Tudor Galoș, ȘOCAT de prețurile din Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca
 • Acum 14 hours General
  Acțiune de salvare din traseul Piatra lui Lucaci-Tarnița
 • Acum 1 day Eveniment
  Cămătari din Cluj prinși de Poliție: Cereau înapoi sume de 8 ori mai mari, au agresat și amenințat un martor
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste
 • Acum 1 day In vizor
  Consiliul Elevilor Cluj cere demisia directoarei care a angajat un fost interlop să predea copiilor: ”Lipsă de empatie față de elevi”
 • Acum 1 day Vocea ta
  IEȘIREA DIN CRIZA IZOLĂRII POST-COVID. Mircea Miclea: ”Creativitatea și inovația necesită proximitate (…) trebuie să începem să ne refacem coeziunile, acelea pe care le putem reface, cu niște prieteni foarte buni, cu vecinii, cu familia”
 • Acum 1 day In vizor
  VREUN CUMĂTRU POLITIC AR AVEA DE VÂNZARE NIȘTE mobilier și echipamente digitale pentru laboratoarele de informatică din școli. De 1 miliard de euro ar avea pe ce să se adune praful, că nu sunt și bani pentru formarea profesorilor și pentru mentenanța echipamentelor
 • Acum 2 days Politica
  PE SURSE: Gabriela Firea, pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Capitală, la peste 10 procente de ceilalți posibili candidați. Ilie Bolojan, testat de liberali în sondajele pentru București
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE