Rautacisme

PUBLICITATE MASCATĂ pro Emil Boc la rubrica METEO (cu Bușu, măi!) de la Pro TV

La Rubrica de Meteo de pe Pro TEMBEL, cu Bușu (bă, ești prost!?), tocmai ce s-a mai dat o limbă-periuță lui Boc, că cică se face un nou parc industrial la Cluj. Vă dați seama? ”Domn’Boc, venim și noi” – bla, bla, bla. ”Imperiu, bă, nu Otoman, ci Austriac, se vede diferența”… Iată că și cei de la Pro TEMBEL au devenit adepții superiorității și seriozității Ardealului, Banatului și Bucovinei, față de restul regiunilor istorice.

Dar să vedem de unde le vine entuziasmul și care ar fi noutatea noului parc industrial pe care l-ar face Emil Boc la Cluj? Avem așa:

– un anunț publicitar din august 2019 al grecilor de la Helios Phoenixcum (dat moca de o piarizdă, să-l preia boschetarii de presă și pe care l-am păstrat în bulk) că au început demersurilor de închiriere pentru prima etapă din Olympian Park Cluj, proiect înglobat în cea mai mare rețea de spații logistice din România. Un fel de Jucu Redivivus.

“Proiectul se găsește la 20 km distanță de Cluj-Napoca și 10 km de Aeroportul Internațional Avram Iancu. Zona industrială Jucu bla, bla, bla” (că n-o să fac publicitate gratis la nimic), a precizat piarizda, reprezentant al agenției care intermedia afacerea.

Între timp s-a așternut parf de COVID-19 peste investiția aceasta care, n-are a face cu Boc nici dacă le mai caști buzunarele ProTEMBELIȘTILOR cu niște PUBLICITATE MASCATĂ.

Și mai avem:

– la sfârșitul lui septembrie 2020, Consiliul Județean Cluj a anunțat că este interesat să cofinanțeze un nou parc industrial din rețeaua Tetarom, locația propusă fiind comuna Baciu.

Pe lângă faptul că e nou de anul trecut (și cică noi, ardelenii, ajungem mai greu la conștientizarea unei informații), anunțul a fost făcut de către președintele CJ Cluj, Alin Tișe, deci NU de către Emil Boc, stimați ProTEMBELIȘTI!

Oare cât ne costă acest PR mincinos și deșănțat făcut de ProTV lui Emil Boc?

Că sper că nu autorizația de hotel pentru Esca de pe Potaissa, colț cu Napoca, ar fi obiectul și subiectul acestui limbism?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *