Politica

PSD insistă cu amânarea rotativei: ”Nu e vorba de frică sau de pasarea răspunderii”

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Ștefan Oprea, a declarat luni, la Digi24, că social-democrații nu se tem de guvernare, ci vor să acorde prioritate problemelor urgente ale populației, după ce liberalii au sugerat că Marcel Ciolacu vrea să amâne instalarea în funcția de premier pentru a nu deconta problema grevei profesorilor.

  • ”Nu este vorba de frică, la negocierile de ieri cu sindicatele Marcel Ciolacu a fost alături de premier. Nu este o chestiune de a pasa răspunderea de la cineva la altcineva, sub nicio forma, este vorba de respectul pe care noi il aratam cetatenilor romani care se confrunta cu o stare de tensiune, este totusi o greva. Nu e vorba de scenarii, jocuri, vorbim de prioritatile guvernului”, a declarat Oprea.

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe, a declarat luni că liberalii nu au fugit niciodată de responsabilitate și că rocada guvernamentală trebuie realizată conform acordului, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a cerut sistarea negocierilor pentru viitorul Guvern până la rezolvarea problemelor salariilor profesorilor și pensiilor speciale.