Rautacisme

PSD Cluj a demarat în trombă campania electorală: Cordoș umblă după bani și o ia sus, Cuibus joacă mână moartă

Scris de 343

E foarte fain la PSD Cluj: numirea interimarului Alexandru Cordoș a dinamizat filiala așa cum dinamizează aspirina un organ flasc. După importantele tensiuni de stabilire a candidaților care vor trage pe nas praful de pe tobă, sediul partidului a rămas părăsit ca un vagin de lăuză divorțată. Nu face nimeni campanie la județ.

Au dispărut dintr-o dată Daniel Tămaș, Laura Morar, Claudia Anastase, Aurel Cherecheș, Alin Danci. Nu mai miroase a ciolan. S-au gătat și ei. Bietul Sandu Cordoș umblă cu rabla sa din 2009 după marafeți de campanie și nu-i dă nimeni. Nu-i dă nimeni fiindcă oamenii de afaceri știu cât valorează candidatura sa, cât o ceapă degerată. Pionierul șef Vali Cuibus joacă mână moartă, nu are nici poză de campanie și nu a adus niciun ban la partid, măcar că pentru Olimpiada de Matematică a știut să facă rost de 1 milion și ceva de euroi.

Laura Morar nu are de ce să mai treacă pe la partid fiindcă locul ei e foarte eligibil și, în cel mai rău caz, va arunca în scârbă 1.500 lei cheltuieli de campanie.

Anastase s-a străduit atâta să facă, să dreagă, să intre în joc înapoi și a rămas dezabuzată. Agramatul Chirteșică ar fi vrut în fapt să fie la Consiliul Local nu la CJ fiindă acolo mirosea el șpăgi pe urbanism și putea face trafic de influență. Așa s-a fâsâit și el.

Am făcut recent un calcul electoral sub rezerva subiectivismului, evident, și având în vedere voturile primarilor plecați din PSD spre PNL, punând la socoteală lipsa de resurse și implicare a lui Cordoș și a echipei sale și a faptului că efectiv nu fac campanie, estimarea e că băieții ăștia au mari șanse să ia sub 7% pe 27 septembrie.ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 6 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
 • Acum 11 hours Politica
  ”Pure invenții”, sau lui Vasile Dîncu ”i se arată pisica remanierii”?
 • Acum 23 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 1 day In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 1 day Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 1 day In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 2 days In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 2 days In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 3 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE