Eveniment

PROTEST: Angajații Aeroportului ”Avram Iancu”, din nou în stradă

Scris de 510

Decizia lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, de a bloca fondurile alocate Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, i-a scos din nou în stradă pe angajații instituției. 

Ca si acum două săptămâni, zeci de angajați s-au adunat în fața Prefecturii din Cluj-Napoca, unde au protestat pașnic și silențios, fiecare având pancarte cu mesaje precum: „Atacați  HCJ 33/2019”, „Împreună dezvoltăm aeroportul”. 

Nemulțumirile acestora sunt aceleași: se dorește o dezvoltare a aeroportului și continuarea activității sale în cele mai bune condiții. 

Un alt lucru care îi nemulțumește pe sindicaliști este faptul că unii membrii din Consiliul de Administrație au fost numiți ilegal de către președintele Consiliului Județean, Alin Tișe. Din cauza acestui motiv, pe data de 10  mai, 5 reprezentanți ai aeroportului au purtat o discuție cu prefectul județului Cluj, Aurel Cherecheș pentru a ataca hotărârea de consiliu Nr. 33. 

La acel moment prefectul le-a transmis angajaților că este 95% convins că această hotărâre trebuie să cadă. După mai bine de două săptămâni de la negocieri, reprezentanții aeroportului nu au primit nicun răspuns, și au ieșit din nou în stradă. 

„Așteptăm cu interes să vedem care va fi hotărârea domnului prefect, ce va face în continuare. Noi oricum, de astăzi până joi inclusiv, în intervalul orar 12:30-13:30, vom picheta Prefectura”, a declarat Ana-Maria Crețu, reprezentantul Sindicatului Independent din cadrul aeroportului din Cluj.  

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 11 hours FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
 • Acum 15 hours In vizor
  Emil Boc, invitație specială de participare la KHETANE din partea cetățenilor Clujului
 • Acum 16 hours In vizor
  AM TRĂIT S-O VEDEM ŞI PE ASTA: Viktor Orban, citat de CNCD după discursul de la Băile Tușnad
 • Acum 16 hours In vizor
  Inspectorul Şef al ISJ Cluj şi-a dat un comunicat prin ISJ Cluj care să-i justifice plimbărica pe bani publici în Tenerife: “E responsabilă cu evaluarea activităților derivate din această Mobilitate Erasmus+”
 • Acum 17 hours Jos palaria
  Înepe Khetane #Comunități_Împreună! Clujenii sunt aşteptaţi, cu mare drag, la festival!
 • Acum 17 hours Din oras
  L-AŢI VĂZUT, SUNAŢI LA 112: Bărbat căutat pentru înşelăciuni prin metoda “Accidentul”
 • Acum 18 hours De cartier
  Amicul Emil “OSĂ” Boc, i-a “aranjat” şi pe colegii de la UDMR cu locaţia tradiţională a Zilelor Maghiare care “OSĂ” se desfăşoare în alte locaţii
 • Acum 18 hours In vizor
  ÎNVĂŢĂMÂNTUL “GRATUIT DIN ROMÂNIA: Peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii, dintre care peste 1.400 doar la Cluj
 • Acum 18 hours Rautacisme
  După ce le-a cânta UNTOLD sub geam, acum le cântă RADP, deşi legea este foarte clară în ceea ce priveşte “orele de linişte”. Dar nu şi pentru Emil “OSĂ” Boc
 • Acum 19 hours Afacerea zilei
  AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ: Cât a câștigat Romgaz de pe urma scumpirii gazelor
 • Acum 19 hours Vocea ta
  Dragoș Damian, CEO Terapia Cluj: Domnule Ciucă, Domnule Ciolacu, Domnule Câciu, nu mai dați ajutor de stat „la grămadă”
 • Acum 19 hours Din oras
  EMIL BOC CEL DUR ŞI DREPT (când nu e cazul). Deşi INS a anunţat de o săptămână că nu vor mai fi amendaţi românii care nu s-au recenzat, “din cauze obiective sau subiective”, acesta s-a hărnicit să-i amendeze pe clujeni
 • Acum 20 hours Politica
  N-AVEAŢI DE LUCRU? VĂ DĂ GUVERNAREA BIROCRAŢIE LA TOT CARTIERUL: Noi obligaţii pentru munca part-time: Angajaţii depun declaraţii în fiecare lună
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE