Justitie

Faimosul Andrei Boldijar aka Spike Boldy, trimis în judecată pentru evaziune fiscală! În 2012 dădea țepe INTERLOPILOR din București

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj și-au dat seama că au un dosar dovedit cu o evaziune fiscală record: 6 milioane de lei în doar patru luni de comerț cu mașini. În același timp, acest dosar reflectă proasta organizare a procurorilor, pentru că perioada infracțională din dosar era ianuarie – mai 2012. Practic au scos la lumina un dosar ce până în 2019 trebuia să fie trecut de mult de soluția finală.

În acest dosar, unul dintre inculpați este nimeni altul decât Andrei Boldijar aka Spike Boldy, cel care în 2012, când era monitorizat de autorități, se afirma pe piața samsarilor de LUX din Cluj. Perioada respectivă a fost suficientă pentru a proba că Spike Boldy și complicii săi: KOVACS Ş. ISTVAN-LEVENTE, VELE I. ALIN-SEBASTIAN și BUTNAR I. ADRIAN-IOAN au țepuit Statul Român cu 6 milioane de lei. Vă dați seama dacă își făceau procurorii treaba mai bine și săpau pentru o perioadă mai lunga… Oare câte mașini poți vinde în PATRU luni, ca să iei pe lângă profit și cei ȘASE milioane de lei (banii de TVA) pe care trebuia să îi dai Statului Român? 

Revenim la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. După ȘAPTE ANI de la infracțiunile comise de Spike Boldy și gașca lui de samsari, procurorii au dat ”din greșeală” peste acest dosar VECHI!!! și au dispus trimiterea în judecată a celor patru, pentru cele patru luni de evaziune fiscală. 

 

Citeşte şi: Agenţia Naţională de Integritate, dată în judecată de către un primar faimos din Cluj. PSD riscă să piardă „teren politic”

 

În 16 mai 2019(!!!), procurorii au înaintat dosarul penal către cei de la Tribunalul Cluj, cu propunerea de trimitere în judecată a lui  Andrei Boldijar, poreclit Spike Boldy, Levente Kovacs, Sebastian Vele și Adrian Butnar. Dosarul intra in etapa camerei preliminare, unde se va confirma sau infirma rechizitoriul. 

Tot în 2012, Andrei Boldijar a fost atacat în propria casă de trei mascați trimiși de un bucureștean. Acesta locuia cu părinții într-un apartament de pe strda Venus. Tânărul a reușit să se apere folosind un pistol cu bile, armă cu care a tras asupra agresorilor. Știri de Cluj anunța atunci că problemele lui Blodijar erau din cauuza unui Mercedes vândut unui interlop din București, care ar fi  fost nemulțumit de bolid după ce a plătit suma de 25.000 de euro. Mașina a fost dusă la un service specializat unde s-a constatat că autoturismul valora numai 12.000 de euro. Cei mai afectați au fost părinții săi: tatăl său se alesese cu o fractură de piramidă nazală și coaste rupte, fiind atacat cu un pistol cu electroșocuri, iar mama acestuia a suferit lovituri în zona feței.

 

”Prințișorul Spike” riscă ani buni de închisoare, în vreme ce Statul Român, cel mai probabil, nu are nici o șansă să recupereze prejudiciul de 6 milioane. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *