Editorial

Prostul deplin conspirat vede case conspirative în loc de centre de vaccinare cu dedicație

Când vezi un cuib de viespi e bine să-l lași în pace. Dacă te pune necuratul să-l zgândărești, sigur te trezești cu un roi de viespi în cap. Ministrul Vlad Voiculescu a zgândărit cuibul de viespi publicând lista centrelor de vaccinare. Așa am aflat noi că unii sunt mai egali decât alții. Că există un sistem paralel de vaccinare, cu centre de vaccinare cu circuit închis pentru neamuri, pile, cunoștințe, relații și angajați ai instituțiilor din sistemul de apărare, de ordine publică și ale serviciilor. Potrivit Buletin de București, „o situație făcută pe 5 zile, adică datele care sunt acum accesibile, arată că mai mult de 60% din vaccinări s-au făcut în afara centrelor de vaccinare din platforma oficială. Aproape 80% dintre centrele din București nu apar pe platforma RoVaccinare. Din 48 de centre, doar 11 sunt disponibile pentru programare pe platformă, în timp ce celelalte sunt fie cu circuit închis, fie blocate de Institutul de Sănătate Publică”.

Sistemul a fost deranjat și l-a scos la înaintare pe bondarul de la Interne. Ei sar rândul și tot ei sunt cu gura mare. Lucian Bode a declarat, marți seara, la TVR 1, că, în urma publicării listei tuturor centrelor de vaccinare de către Ministerul Sănătății, au ajuns în online locații ale instituțiilor din sistemul de apărare, de ordine publică și ale serviciilor. „Nu este normal ca ele să fie publicate cu adrese legat de sistemul de apărare, sistemul de ordine publică, înțeleg că era vorba și de servicii. În ce condiţii… Vezi adresa, strada x, numărul y şi constaţi că acolo s-au vaccinat 7, 8, 10 cetăţeni din structurile respective. Păi, în momentul respectiv, poţi să te aştepţi ca oricine, nu ştiu, poate că nu ne sunt toţi prieteni pe pământul acesta, dar pot veni în orice moment să fotografieze, să filmeze… Nu mi se pare normal să dăm publicităţii”, a bâzâit Lucian Bode.

Ca să vedeți: în mintea lui Bode o operațiune de sărit rândul la vaccinare s-a transformat în una de spionaj-contraspionaj, iar centrele de vaccinare cu dedicație în case conspirative. Asta este ca și cum ai spune despre Bode că este un om inteligent, când, de fapt, el este doar un prost deplin conspirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *