Rautacisme

Prostanii de la PSD Huedin, Marius Farkas si masonul mitoman Sabin Demea, au sters mizeria de "drept la replica" de pe pagina de facebook a partidului. Ziar de Cluj a contat din nou! Dar…

Au lasat ore in sir pe pagina PSD Huedin un mesaj execrabil la adresa jurnalistului Ionut Vasile Dodut, facandu-l goz si gaozar, facandu-i proces de intentie ca ar fi membru al comunitatii LGBT, facandu-l sluga politica si vandut. Apoi, dupa interventia in forta a Ziar de Cluj, care a condamnat derapajul ingrozitor, s-au gandit sa stearga mizeria…

… dar lucrurile nu se opresc aici, masoane. E timpul sa ne uitam la tine cacandidat, daca tot vrei sa fii, daca tot pretinzi ca esti.

Cacandidat, masoane, TOT ce tine de viata ta si familia ta devine interes legitim si jurnalistic. Fiindca oamenii din Huedin au dreptul sa stie daca, pe langa cariera prodigioasa, de care nu a auzit nimeni, ai fost si un stalp al familiei, un tata exemplar. Pai, n-ai fost, ca dovada ca fiul tau da tepe, isi bate si terorizeaza nevasta, ia ordin de restrictie, ba e si condamnat pentru ca face accident beat la volan.

Vezi, tu, masoane, un accident beat la volan poate fi chiar un „accident”. Desi judecatorii nu de cretini i-au dat 1 an si jumatate de inchisoare lui fi-tu. Totusi, tu faci gat despre jurnalisti penali si te cocosesti, cand fi-tu e la un pas de parnaie reala?

Dar fi-tu a mai fost condamnat in 2013 pentru ca a condus fara carnet si beat, ca sa nu mai zic ca a fost martor in 2010 intr-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT.

Insa cand „accidente” din astea sunt urmate de un ordin de restrictie dat de un judecator care considera ca fiul TAU e un agresor, ca nu are voie 6 luni sa se apropie de nevasta, pentru ca a terorizat-o si rupt-o in bataie (am citit putin dosarul, am si alte detalii), nene, asta se numeste pattern. 

 

Sa stii, masoane, ca si asta e relevant, daca vrei sa fii primar de comuna. Dar, fie ca tine, fara familie.

Cacandidat, masoane, te vom analiza pe persoana fizica, pe TINE, fara fasoane. Ca tu ne-ai zis azi in declaratie telefonica inregistrata ca esti mandatat de PSD Hogin sa candidezi la primarie. Pai, atunci, let’s look deep back in time…

PS: Marius Farkas, da-ti demisia. Esti terminat moral ca si sef de filiala, esti un nevolnic. Eu, ca simplu membru PSD, mi-am pierdut toata increderea in tine. Ti-ai batut joc de tot ce ti-am incredintat noi, atunci cand eram in conducere. Libertatea de a fi ales fara spagi si presiuni, puterea de a-ti alege propria echipa, posibilitatea de a munci si de a te bate pentru un viitor mai bun pentru Huedin. In 2020, sa injuri un ziarist pentru ca ar fi membru al comunitatii LGBT, sa legitimezi prin share-ul tau pe pagina personala de facebook o atitudine ostila de acest gen, te face in ochii mei un mocan medieval. Degeaba cari, ba, mocan primitiv, 5 scaune descracite persoanelor cu dizabilitati, daca tu nu ai inteles ce inseamna toleranta, umanitatea, suportul pentru cei opresati, adica radacinile social-democratiei!

Demisia! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *