Rautacisme

Lu' masonu' Sabin Mugurel Demea din loja reptiliana K2 ii place sa fie laudat de Avarie jere in "ziare" cu 44 de cititori pe zi

Daca tot discutam de oficioase, Adrian Avarvarei jere, adica baiatul securistului Avarie, face ce face el demult: nasrisme. Nasrismele is fazele alea cand esti deja batraior, n-ai familie, n-ai copii, n-ai job stabil si traiesti din pitule: 200 de lei de la unu’, 220 de lei de la altu’, pretinzand ca faci marcheting politic si presa si ca esti expert web. Cand tu esti un ratat.

Nasristul Avarie jere s-a chinuit ani de zile sa fie si ziarist. A facut laba aia de presalocalapunctnustiuce, acuma a dat-o pe localizare, a infiintat „publicatia” stiridinhuedin.ro, undeva la 44 de cititori zilnic, unde publica comunicatele lui Mariusica Farkas si limbi in cur la Sabin Demea, candidatul masonopat care viseaza sa ia primaria Huedin. 

Avarie jere e jurnalist cum e Demea nesecurist. Are pe „ziar” si un soi de coi deontologic unde zice:

Ia sa vedem cat cualiti arata frontul publicatiei zero:

Deci cele mai proaspete labe triste emise de Avarie jere sunt din hasti in pasti sau de acum 2 zile. Din ele 3 is limbi in cur la adresa lui Farquas si a masonului ziprexat Demea, altele is la Pro Romania, ca Avarie jere suge si de la Lapusan de pe card, daca e. 

Deci, la concluzie, lui Forquash si lu’ masonu’ mitoman Demea le plac oficioasele care ii ling pe ei in cur, in timp ce ziarele care ii critica nu sunt bune deloc. Am inteles. 

PS: Tot am vrut sa va zic azi ceva: va dati seama cat de „implicati” is Lolek si Bolek astia in campania electorala? Pagina de Facebook are 61 de like-uri din care jumate is prietenii lui Lolek. „Succes” electoral maxim, baeti, o sa luati primaria cum luat-o Lolek in 2016. De clanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *