PubliNews

Promoții de noiembrie în toate magazinele Farmec

În sezonul rece piele și părul au nevoie de îngrijire specială pentru a face față cu succes tendințelor de deshidratare și uscare produse de temperaturile din ce în ce mai scăzute. Tocmai de aceea, Farmec îți vine în ajutor și în luna noiembrie cu promoții și oferte speciale la produsele dedicate îngrijirii complete a pielii și părului, răspunzând eficient problemelor cu care se confruntă în această perioadă.

Astfel, pentru a te bucura de reduceri esențiale la produsele pentru corp, păr și ten, Farmec te așteaptă în magazinele situate pe strada București nr. 55  și la Magazinul Central de pe strada Regele Ferdinand nr. 22-26 unde poți beneficia de următoarele promoții, valabile până pe 30 noiembrie.

  • La orice achiziție în valoare de minim 25 lei/bon, se oferă CADOU un lac de unghii din gama FARMEC
  • La orice achiziție în valoare de minim 50 lei/bon, se oferă CADOU o cremă DOINA NUTRITIV VITAMINIZANTĂ din gama Doina
  • La orice achiziție în valoare de minim 100 lei/bon, se oferă 10% DISCOUNT. Oferta se cumulează cu restul ofertelor cu gratuitate aflate în derulare, dar nu se cumulează cu ofertele sub formă de discount
  • DISCOUNT 20% la toate produsele din gama Gerovital H3 Derma+
  • La achiziționarea unui produs din gama Gerovital Happiness, se oferă CADOU o cremă gel de curățare față din gama Gerovital Happiness.

Beauty adviserii noștri vă așteaptă pentru a vă consilia în luarea celor mai bune decizii în ceea ce privește îngrijirea dumnevoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *