Din oras

Project Excav, câștigătorul licitației Companiei de Apă SOMEȘ pentru modernizarea rețelelor din trei comune

Compania unui cadru universitar de la UTCN a câștigat zilele acestea o licitație de o jumătate de milion de lei organizată de către cei de la Compania De Apă Someș. Atribuirea s-a făcut pentru ca firma Roxanei Bâlc, angajata Universități Tehnice Cluj-Napoca, Prokect Excav SRL să se ocupe de „Optimizarea alimentării cu apă a localităților Popești și Corușu, comuna Baciu, județul Cluj”. 

Proiectul prevede lucrările necesare pentru optimizarea sistemului de alimentare cu apă a localităților Popești și Corușu din județul Cluj. Astfel, s-a prevăzut intercalarea unei stații de pompare tip hidrofor în localitatea Popești, pe conducta de refulare existentă, care să asigure parametri necesari pentru o alimentare continuă, fără întreruperi, a tuturor imobilelor din zona Popești-Coruș. Totodată s-a propus executarea unei noi conducte, care să bypass-eze noua stație de pompare, pe o lungime de 1630 m, spre localitatea Corușu, prin care apa pompată de grupul de pompare existent în localitatea Popești să fie transportată până la rezervorul existent din localitatea Corușu.

Roxana Bâlc a înființat Project Excav în 2012, cu sediul în comuna Căpușu Mare. De la o cifră de afacere de 33 de mii de lei în primul an, compania se apropie de o raportare de un milion de lei pe anul în curs.

Cadru didactic pe Mecanica Construcțiilor, femeia reușește să câștige licitații pe bandă rulantă în tot județul. 

Comuna liberală Ţaga, a primit de la Guvernul PSD, anul trecut, aproape 8 milioane de lei. Primarul Romulus Mîrza (PNL) a contractat lucrări pentru modernizarea de drumuri, construcția unei școli și extinderea rețelei de alimentare cu apă. Contractul pentru rețeaua de apă a fost câștigat de firma tot de PROJECT EXCAV SRL patronată și administrată de Balc Roxana Maria, cadru universitar la UTCN. Valoarea contractului încheiat este de 1.398.831,57 lei, fără TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *