Jos palaria

Proiectului “Educatia de calitate este pentru toti” se prelungeste cu doua luni

Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie (FRCCF) a primit acordul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile pentru prelungirea perioadei de implementare a proiectului “Educatia de calitate este pentru toti!”, destinat sprijinirii elevilor cu probleme la invatatura, de la 14 la 16 luni.

Prelungirea a fost ceruta „in urma analizei rezultatelor bune si foarte bune obtinute in primele 10 luni de implementare a proiectului, continuarea muncii cu elevii in risc de esec sau abandon scolar fiind garantia ducerii la bun sfasit a activitatilor incepute in septembrie 2014”, potrivit reprezentantilor echipei de implementare. Modificarea graficului de activitati a fost realizata astfel incat sa cuprinda si perioada de pregatire si sustinere a corigentelor pentru anul scolar 2014-2015, dar si pentru a sustine elevii la inceputul anului scolar 2015-2016, in vederea facilitarii incluziunii scolare a acestora.

“Prelungirea perioadei de implementare a proiectului nu atrage dupa sine cresterea costurilor aprobate prin bugetul initial, activitatile ce urmeaza sa se desfasoare in lunile septembrie si octombrie fiind acoperite din economiile realizate pe parcursul proiectului” a precizat Oana Bica, manager de proiect, justificarea solicitarii de prelungire a perioadei de implementare.

Proiectul “Educatia de calitate este pentru toti” este finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, si se implementeaza in patru centre de zi administrate de FRCCF in Cluj-Napoca, Campia Turzii, Viisoara – Cluj si Popesti – Bihor. Valoarea grantului este de 249.975,00 euro. 
Pentru eforturile si consecventa cu care ajuta niste copii defavorizati de soarta sa isi gaseasca un drum in viata, le spunem Jos Palaria! realizatorilor acestui proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *