Rautacisme

Programul Un copac Un agramat al Federatiei Share

Federatia Share lanseaza un nou proiect Day 15. Dupa modelul programului Un copil Un arbore al primarului Emi Boc, aplaudacii din Share anunta o serie de plantari de copaci in acest week-end “in spate la Iulius Mall”, intitulat sugestiv (sau ar trebui sa fie) Un copac un agramat.

“Oameni harnici si voiosi, mergem la plantari! Punem radacinile pentru un viitor parc, intr-un loc pe care, cu siguranta, vrem sa il vedem mai verde de acum incolo. Va rugam sa va inscrieti pe adresa day15@cluj2015.ro pentru a tine o evidenta a numarului de oameni care vor fi prezenti, sa ne asiguram ca totul merge conform planului. Multumim BCR pentru implicare! #ShareWork #SharePower #seeyouthere “, au scris reprezentantii Federatiei Share pe Facebook.

Fiind deja obisnuiti cu micile scapari mari intr-ale gramaticii a celor de la Federatia Share nu vrem sa ii criticam, ci sa ii ajutam, macar sa fie mai creativi la hashtaguri: #plantamsacreascainspatelaiuliusmall, #daiunbannustaiinspatelafraieri, #inspatelasapanueorusine, #verdeinspatelaclujeni, #inspatelaimnnuefuraciune sau #inspatelavladpopstabogdanbuta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *