PubliNews

Antichitati, motoare si lansare de carte in week-end la Iulius Mall

In acest sfarsit de saptamana, pe agenda Iulius Mall Cluj sunt incluse evenimente aparte. Cei care doresc sa afle marturii ale vietii regale sunt invitati la o lansare de carte la care va participa si Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, iar pentru amatorii de povesti din trecut se desfasoara o noua editie a targului de antichitati, iar cei pasionati de motociclete vor putea admira o expozitie pe doua roti.

O noua editie a Targului de Antichitati si Obiecte Decorative, organizat in parteneriat cu Galeria Ernest are loc in perioada 20 – 22 martie 2015, parterul Iulius Mall Cluj. Clientii vor putea admira si cumpara cele mai elegante exponate Innobilate cu patina timpului de la piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii si argintarie, ceasuri de colectie, pana la numismatica, filatelie, portelanuri si alte obiecte vechi.

Duminica, la Iulius Mall Cluj, Curtea Veche Publishing lanseaza volumul „Margareta. Marturia unui sfert de veac” de Sandra Gatejeanu Gheorghe, Director de Protocol al Casei Regale a Romaniei. Evenimentul va avea loc la ora 16.00, In prezenta Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, si include o sesiune de autografe. Volumul comprima cei 25 de ani in fapte reprezentative ale Principesei Mostenitoare, activitatea de binefacere si contributia la dezvoltarea institutionala si culturala a Romaniei. Alaturi de fotografii inedite ale Familiei Regale din viata publica și privata, volumul urmareste drumul Romaniei de la o tara constransa de grave probleme materiale la una ajunsa intr-un moment de echilibrata afirmare.
 
Pentru cei care prefera adrenalina pe doua roti, la Iulius Mall Cluj vor fi expuse, timp de trei zile, motociclete de competitie. Evenimentul prezinta oficial cele cinci motoare de viteza ale clubului team33cluj, care vor participa la sezonul competitional ce va debuta In curand. Cei pasionati vor putea admira exponatele in perioada 20 – 22 martie, la Iulius Mall Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *