Afacerea zilei

Profit în creștere pentru distribuitorul de gaze italian CPL Concordia. Anul trecut a făcut profit de 2,2 MILIOANE EURO

Scris de 543

Distribuitorul de gaze CPL Concordia Cluj-Napoca a avut un 2021 foarte bun din punct de vedere financiar, după cum arată datele financiare aferente anului precedent. Atât cifra de afaceri cât și profitul au fost în creștere. Doar numărul de salariați s-a menținut la fel ca în 2020.

CPL Concordia se află pe piața distribuției de gaze de 20 de ani. Compania cu sediul în Cluj-Napoca are capital exclusiv italian, asociatul unic fiind CPL Concordia Societate Cooperativa Italia. Din Consiliul de Administrație fac parte Andrea Gualdi (Italia), Adriana Carmen Nistor (România) și Margareta Răchita (România).

În 2021, CPL Concordia a înregistrat venituri totale de 12,1 milioane euro, în creștere față de anul 2020 când valoarea cifrei de afaceri a fost de 9 milioane euro. În urmă cu trei ani, distribuitorul de gaze naturale a rulat venituri totale de peste 9,3 milioane euro. Veniturile totale de anul trecut sunt cele mai mari din istoria firmei.

Profitul net declarat anul trecut de CPL Concordia a fost de aproape 2,2 milioane euro, față de 1,9 milioane euro în 2020 și 1,4 milioane în 2019. Profitul net pe care l-a avut distribuitorul de gaze anul trecut a fost cel mai mare din istoria firmei.

Numărul mediu de salariați de anul trecut a fost de 65, aproape similar cu cel din 2020.

O singură firmă este conectată direct de CPL Concordia: RM Cont SRL Cluj-Napoca (obiect de activitate activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul financiar), firmă care este deținută și administrate de Margareta Răchita. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de aproape 20 mii euro și un profit net de aproape 15 mii euro.

Conform site-ului companiei, CPL Concordia este titulară a 27 de contracte de concesiune a serviciului de distribuție a gazelor naturale (în județele Cluj, Alba, Bistrița Năsăud, Sălaj și Satu Mare) și activează în baza licenței pentru desfășurarea activității de operare a sistemului de distribuție a gazelor naturale și a licenței pentru desfășurarea activității de furnizare a gazelor naturale, emise de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei București.

sursa foto: cplconcordia.roULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 2 hours Sanatate
  Clujul, din nou, în topul COVID
 • Acum 2 hours Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 3 hours Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 3 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 5 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 6 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 7 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 19 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 1 day In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE