Reportaj

Profii Clujului – Ildiko Topai: „Un sfat? Să fie ei!”

Ildi Topai e profesorul acela care iti ramane in minte si in suflet mult timp dupa ce pleci de pe bancile scolii. Mai ales ca toti elevii sai sunt speciali. Inca pastreaza legatura cu multi din cei pe care i-a modelat, i-a invatat si le-a inspirat incredere, unii dintre ei avand copii mari, la randul lor.

 

A ajuns profesor din pura intamplare, vrajita de imaginile cu micutii… cu probleme. De 30 de ani lucreaza cu elevi cu nevoi speciale, iar ultimele 3 luni de scoala au facut situatia si mai speciala.

Stresul a fost accentuat de dubla ipostaza, aceea de profesor nevoit sa predea online, dar si cea de mama de eleva de clasa a XII-a.

Insa Ildi Topai s-a descurcat remarcabil!

In materialul video puteti afla mai multe despre unul dintre PROFII faini ai CLUJULUI. In final, remarcati sfaturile pe care le are pentru elevii de care se desparte, cu fiecare ciclu.

 

 

 

 

Daca stiti PROFI faini, indiferent daca sunt invatatori, antrenori, educatori, ne puteti trimite contactele lor pe alexandra@ziardecluj.ro.

 

 

 

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *