PubliNews

Banca Transilvania susţine medicii prin credite cu discount şi alte beneficii

După o perioadă în care, de la începutul pandemiei, a contribuit cu peste 2 milioane de euro pentru spitale din peste 30 de localităţi, Banca Transilvania continuă să se implice în comunitatea medicală. De această dată, BT susţine planurile personale ale medicilor cu discounturi la împrumuturi noi sau refinanţate de la alte bănci, dar şi cu alte beneficii, prin campania White Banking Days. Campania se adresează medicilor şi rezidenţilor, stomatologilor şi tehnicienilor dentari.

Fie că este vorba de o locuinţă nouă, de amenajarea casei, cumpărături sau de planificarea unei vacanţe, medicii persoane fizice pot aplica la BT pentru produsele şi serviciile cuprinse în campanie în perioada 6 iulie – 30 septembrie a.c.

Ce înseamnă pentru medici White Banking Days:  

  • Credit de nevoi personale cu asigurare de viaţă şi şomaj, cu dobânda variabilă: 6,91% (IRCC + 4,5%), zero comision de analiză, asigurare de viaţă şi şomaj; Credit de nevoi personale cu asigurare de viaţă şi şomaj, cu dobândă fixă de 8,5%, zero comision de analiză, asigurare de viaţă şi şomaj; Credit de nevoi personale cu dobândă fixă de 8,9% şi zero comision de analiză; Credit de nevoi personale cu dobândă variabilă: 7,41% (IRCC + 5%) şi zero comision de analiză;
  • Credit imobiliar/ipotecar în lei, cu 5,06% (IRCC + 2,65%) dobândă variabilă, zero comision de analiză şi fără taxă de evaluare; Credit imobiliar/ipotecar în euro, cu dobândă variabilă de 3,94% (Euribor 6M + 4,25%), zero comision de analiză şi zero taxă de evaluare;
  • Card de cumpărături: STAR Gold, STAR Platinum, STAR Forte Medici + 150 de puncte STAR (echivalentul a 150 de lei), precum şi bonus de 10 puncte STAR la prima cumpărătură cu cardul la unul dintre partenerii programului STAR;
  • Cardul de debit MasterCard Gold, cu zero taxă de emitere şi zero comision de retragere de la bancomatele Băncii Transilvania;
  • BT Pay pentru plăţi contactless, transferuri de bani şi gestionarea cardurilor prin telefon. Datorită aplicaţiei, clienţii pot avea acces la cardul digital înainte de a intra în posesia celui fizic. Cardul digital poate fi folosit la cumpărături contactless şi online, transfer de bani, ridicare de numerar de la bancomat (contactless, pe baza codului generat din BT Pay), verificare sold şi tranzacţii, aflarea IBAN-ului etc.

Banca Transilvania susţine peste 50.000 de medici persoane fizice si juridice prin Divizia Pentru Medici.

De la începutul pandemiei, din respect pentru clienţii medici, banca acordă prioritate apelurilor la Call Center BT (0264 30 80 28), venite din partea acestora. Tot în aceeaşi perioadă banca a lansat campania Jur să fiu om, prin care a solidarizat vocile românilor într-un mesaj de mulţumire pentru efort şi dedicare, adresat medicilor.

Divizia Pentru Medici, singura divizie bancară din Romania dedicată în exclusivitate clienților medici, este o inițiativă susținută de Colegiul Medicilor din România. Prin intermediul platformei www.diviziapentrumedici.ro, medicii au acces la informații despre produsele BT, ghidul medicului întreprinzător, detalii despre echipamente medicale etc.

De asemenea, banca are în ţară 7 agenții bancare dedicate colaborării băncii cu medicii şi o echipă formată din peste 60 de persoane, inclusiv medici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *