PubliNews

Produse Orbit pentru zambareti, maine la Iulius Mall

Iulius Mall Cluj sarbatoreste Ziua Internationala a Zambetului printr-o campanie vesela, menita sa creasca nivelul optimismului la romani. Astfel maine clientii zambitori ai Iulius Mall vor fi rasplatiti cu produse Orbit.

“Sub deviza „Optimistii traiesc mai frumos!”, campania, organizata simultan in toate cele cinci centre comerciale ale companiei Iulius Group din Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava, isi doreste sa incurajeze starea de bine si spiritul pozitiv, pentru o viata fericita.

Zambetul este in stransa relatie cu shoppingul. Cercetatorii americani au demonstrat ca shoppingul alunga tristetea si creste sentimentul de buna dispozitie. O vizita prin magazine nu inseamna doar reinnoirea garderobei, ci vine la pachet si cu un zambet”, arata oficialii Iulius Mall.

Anual, prima zi de vineri din luna octombrie este dedicata Zilei Internationale a Zambetului. Inedita sarbatoare a fost initiativa artistului Harvey Ball, cel care a creat fata zambitoare („Smiley Face”), emoticon-ul care a cucerit intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *