Eveniment

Producătorul de mobilă Salice Cluj-Napoca începe activitatea de producție în Tetarom I

Salice Comprod Cluj-Napoca, producător de mobilă, a câștigat licitația publică organizată de Consiliul Județean pentru ocuparea unui nou spațiu în Parcul Tetarom I din Hoia. Licitația a avut loc după finalizarea proiectului european de extindere a parcului industrial.

Compania Salice este unul dintre cei mai mari producători români de materiale și structuri pentru mobilier. Firma a fost înființată în 1999 și este deținută și administrată de Ioan Iancu. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de aproape 5 milioane euro și un profit net de peste 66.000 euro. Numărul mediu de angajați a fost anul trecut de 126.

Compania clujeană recent stabilită în Hoia își va desfășura activitatea de producție și depozitare în hala având o suprafață de 1.589,12 mp.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean, în ceea ce privește noua clădire de birouri edificată cu ajutorul fondurilor europene, Tetarom a închiriat deja patru dintre etajele imobilului. În perioada imediat următoare Tetarom va organiza o nouă licitație pentru închirierea celorlalte spații disponibile, respectiv pentru hala în suprafață de 2.700 mp și pentru restul de trei etaje din imobilul de birouri.

Recent, Tetarom SA a primit în administrare din partea Consiliului Județean Cluj patru imobile în suprafață totală de circa 9.800 de mp: două hale, o clădire de birouri și un sediu administrativ realizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană implementat de forul administrativ județean în scopul extinderii Parcului Industrial Tetarom I.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *