Din oras

Procedura anulata pentru promovarea Clujului intr-o revista

Scris de 120

Procedura de achizitie directa initiata de Primaria Cluj-Napoca pentru promovarea orasului in revista unei companii aeriene in aceasta iarna a fost anulata. Reprezentantii Primariei sustin ca au existat doua oferte, ale companiilor Wizz Air si Tarom, dar nici una dintre cele doua nu a putut fi luata in considerare.

“Ofertele au fost neconforme, nu au prezentat toata documentatia solicitata. Procedura a fost anulata si se va relua”, au explicat reprezentantii Biroului Mass-Media al Primariei.

Municipalitatea oferea 6.600 de lei, adica aproximativ 1.500 de euro pentru o aparitie a unui articol de promovare a Clujului intr-o revista a unei companii aeriene.

Articolul publicitar, redactat in limba engleza de angajatii Primariei, urma sa apara in perioada decembrie 2013 – ianuarie 2014. Impreuna cu doua fotografii “cu tematica de iarna” textul ar fi ocupat o jumatate de pagina a revistei care trebuia “distribuita pe toate rutele de zbor si in toate aeronavele companiei aeriene de transport persoane”, potrivit caietului de sarcini.

De obicei revistele companiilor aeriene apar o data la doua luni, asa cum se asteapta si reprezentantii Primariei, care au intocmit caietul de sarcini pentru achizitia directa. Fiecare dintre cele trei companii care efectueaza transport de persoane la Cluj au cate o revista, in care ar putea aparea articolul de promovare. Criteriul de selectie va fi cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere economic. Se vor avea in vedere si tirajul, destinatiile si numarul anual de pasageri.

Revista companiei Tarom, Insight, are un tiraj de 30.000 de exemplare si apare de sase ori pe an, o data la doua luni. Wizz Magazine se lauda cu 2,25 de milioane de cititori pe editie si apare tot o data la doua luni.

Foto: descopera.netULTIMA ORĂ

 • Acum 35 mins Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 4 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 5 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 6 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 7 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 7 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 8 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 9 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 19 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 24 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 1 day PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE