Din oras

Probleme în Paradis? Emil Boc strânge, mai nou, zeci de comentarii negative la postările de pe Facebook. S-au săturat cetățenii Clujului de minciuni?

Vremurile în care liderul suprem Kim Boc-un era prezent la orice emisiune doar cu scopul de a fi aplaudat au apus. Dacă în urmă cu doar câteva luni din 100 de mesaje, 90 erau felicitări și pupături pentru cel mai grozav primar din Galaxie (din România evident că nu e, din moment ce și colegii săi din PNL îl consideră pe Bolojan de la Oradea net superior lui Boc), situația s-a schimbat dramatic. 

Prezent la Ziua LIVE, din cele peste 100 de comentarii cu greu am găsit câteva „pozitive”. Majoritatea sunt fie critice la adresa lui Boc, fie expun probleme majore cu care se confruntă cetățenii ignorați ai orașului. Redăm doar o parte, în speranța că funcționarii din Primăria Cluj care citesc Ziar de Cluj pe ascuns vor lua măsuri. 

Simona Catani · 29:24 La trecerile de pietoni nesemaforizate cum veți obliga șoferii sa incetineasca din timp – vezi accident Grigorescu de marți?

Gabriel Munteanu · 25:46 Doamne ce prostie. Sa renunti la parcarile oblice si sa le pui la bordura!! Scade numarul locurilor de parcare iar parcarea laterala implica mai multe manevre.

Arkade Ark · 19:58 Pana si moderatorul e plictisit de aceleasi povesti

 

Marius Leth · 43:41 Cu tiganii din Parcul de la Gara ce facem?politia locala se saluta cu ei.

Mihai Muresan · 5:56 Buna dl Primar va rugam urgentati asfaltarea unei portiuni de aprox 2 -3 km de drum care face leg.spre Cluj prin spate pe la Metro Polus etc multumim .Noi cei din Floresti ducem copii la scoala in Oras trebuie sa ii trezim la ora 6 ca sa ajungem pe ora 8 la scoala multumim.

Lucian Pop · 45:38 Povesti Promisiuni Rezultate ZERO

Ramona Amalia · 30:10 Dupa ora 8 se asteapta si 15-20 de minute ptr un transort ctp spre cartierul Someseni

Tubor Dota · 46:46 da jumate din blocul meu selecteaza si restu nu, cum platim amenzile ? 😀

Antal Timea Melinda · 43:43 Pe strada Donath la fel de periculos să circului pe jos! Mi e groază când trebuie să pornesc la servici. Nimeni nu te respectă

 

Alin Blaga · 26:58 Daramati Platinia…de ce le-ati dat autorizatie sa faca pana in drum cladirea???Unii castiga bani si fraierii stau in trafic

Simona Catani · 29:24 La trecerile de pietoni nesemaforizate cum veți obliga șoferii sa incetineasca din timp – vezi accident Grigorescu de marți?

Gabriel Munteanu · 25:46 Doamne ce prostie. Sa renunti la parcarile oblice si sa le pui la bordura!! Scade numarul locurilor de parcare iar parcarea laterala implica mai multe manevre.

Pascadi Dina · 26:15 Buna ziua, daca tot vorbim de cat de bine se poate circula cu mijloacele de transport in comun, va intreb: oare nu ar trebui sa fie amenajate statiile astfel incat atunci cand astepti autobusul sau cand cobori din autobus in statie sa ai un loc de refugiu, trotuar? Exemplu clar este statia Infratirii sud (autobus 36b/36l), staie in care cobori din autobus direct in strada, nu existra trotuar amenajat pe portiunea aceea.

Silvia Radu · 4:47 cu ce am gresit D-l primar ca mi-ati demolat garajul din Gheorgheni era doar un acoperis Ghena de gunoi era mai bine daca ar fi curatata.

Ana Pop Domnule Primar , Va rugam sa urgentati lucrarile pe str. Artarului. Este plina de gropi si circulam foarte greu !

 

Roland Vachter Referitor la ridicarea deseurilor colectate selectiv, de la zona de case nu s-a ridicat niciodata! Cel putin in zona de langa Soporului (dupa gara de autobuze), nici macar odata! Dar pretul a fost aproape dublat. Luati masuri va rog, cu Brantner se pare ca degeaba discut ca nu se rezolva nimic.

Vali Marcu Zise domnul Emil Bloc, dupa care mai dadu cateva autorizatii de construire. „Prietenii” stiu de ce

Ana Itu D-le primar. De pe str Artarului deseurile selectate s-au ridicat o singara data. Probabil masina care colecteaza aceste deseuri nu indrazneste sa intre pe strada din cauza gropilor Strada este plina de gropi adanci .Va rugam sa sa ne sprijiniti in vederea reabilitarii acestei strazi.

 

Roland Vachter Referitor la taxi pe banda dedicata transportului in comun: ganditi-va si la biciclisti! Sau creati in acest caz piste de biciclete oriunde este banda dedicata (de ex. blvd. Titulescu, mai ales ca era un proiect castigator in bugetare participativa). Daca se da voie si taximetristilor sa foloseasca banda dedicata, biciclistii nu vor mai putea folosi banda respectiva.

Rozalia Basarab Domnule Boc statiile de tramvai in Cluj sint in mijlocul strazii ?sint foarte curioasa .La iasi sint in mijlocul strazii o circulatie infernala azi in Podul Ros o masina a calcat un copil trecind la statie sa prinda autobuzul .La orele de virf nu este politie cind copii intra si ies de la scoala .Nu e primul accident .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *