Din oras

Carmangeria Moldovan vinde carne fara documente de provenienta! "Traditie" in procesarea carnii? Imagini socante cu felul in care sta aruncata carnea in lazi! Protectia Consumatorului le-a ars o amenda mare!

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului au găsit astazi in urma unui control tematic carne fără documente de provenienţă, dar şi produse care nu aveau gramajul trecut pe ambalaj la exact cine nu se asteptau. La marele producator de carne Moldovan – Carmangeria Sanicoara.

Cosmin Moldovan, patronul firmei, s-a branduit mereu ca fiind un macelar cu traditie, se pare insa ca Protectia Consumatorului a descoperit faptul socant ca Moldovan nu prea are documente de provenienta pentru carne. La ce ne duce cu gandul asa ceva? La faptul ca este foarte posibil ca produsele din carne sa nu fie atat de „autentice” pe cat pretinde Moldovan, precum si la o posibila evaziune fiscala de proportii. Se naste intrebarea fireasca: cata carne FARA ACTE de provenienta a vandut Comsin Moldovan in ultimii ani?

Raspunsul poate fi gasit la Ioan Oleleu, seful Directiei Sanitar Veterinare Cluj, caruia se pare ca in ultima vreme ii fac treaba alte institutii. 

„E vorba de un producător de carne şi mezeluri, Moldovan. Am găsit şi nereguli la încadrarea în cantitatea netă la produsele preambalate. De asemenea, am găsit probleme mari cu carnea identificată în spaţiile de depozitare fără documente de provenienţă, precum şi lipsa gramajelor de pe unele produse ambalate: hambugeri, mici şi alte produse”, a declarat Mircea Radu, directorul adjunct al CJPC Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *