In vizor

Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site

Prompteriștii de la Pro TEMBEL, cred că cel mai odios stil de jurnalism inventat vreodată, l-au ucis acum vreo 45 de minute pe celebrul manelist Florin Salam. Florin Salam a negat acest lucru.

La câteva minute după apariția știrii, acesta a scris un mesaj pe contul său de Facebook:

”Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit.

Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.

Ne vom revedea curand la concerte.

Va doresc sănătate tuturor.”

Știrea că Florin Salam a murit este falsă. Și Betty, fiica manelistului, neagă totul. Artista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a mărturisit care este adevărul, de fapt.

În mod ordinar, fără să își ceară scuze, Pro TEMBELIȘTII au retras materialul de pe site și atâ. ASta după ce au făcut și update, că inițial l-au ”ucis” de la droguri.

Florin Salam, pe Facebook: ”Să luați în serios problema asta cu COVIDU’, că noi câteodată facem caterincă pe situația asta (…) Dar ceea ce urlă pe la televizoare, nu-mi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva?”

Manelistul Florin Salam a avut, sâmbătă seara, o intervenție video pe pagina sa de Facebook în care dă asigurări că este bine, după ce site-ul știrileprotv a anunțat că a murit din cauza drogurilor. Salam sugerează că este bolnav de Covid și face un apel ”să luăm în serios problema asta cu COVIDU, că noi câteodată facem caterincă”.

”Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste. Dar ceea ce urlă pe la televizoare și ce spun în presă, nu se poate așa ceva, nu-mi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva”, mai spune manelistul, adâungând că în două-trei zile va ajunge acasă. Salam nu vorbește nici un moment de spital sau de medici, dar din întreaga intervenție rezultă că este internat într-un spital, însă nu sunt foarte clare cauzele internării sale.

https://www.facebook.com/watch/?v=1462596920834157

Ce a spus Florin Salam în postarea de pe Facebook

  • Cei din presă formulează mult, mult peste situația prezentă. Toată familia mea este în alertă din cauza mea, că nu știu de sănătatea mea. Eu acum trei-patru zile am cântat într-un loc. Să luați în serios problema asta cu COVIDU, că noi câteodată facem caterincă pe situația asta și ferească Dumnezeu pe toată lumea, nu știi niciodată cum poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni.
  • Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, și mă refer la copiii mei și la familia mea. Le spun să stea liniștiți, că eu sunt bine, în două trei zile pot să ajung și acasă. Trebuia și astăzi să ajung acasă dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste. Dar ceea ce urlă pe la televizoare și ce spun în presă, nu se poate așa ceva, nu-mi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva?
  • Cei care ați făcut problema asta atât de gravă nu știu dacă ați câștigat ceva. Îmi anunț familia că sunt OK, într-o zi două o să fiu cum trebuie, o să revin și să merg la cântările mele. Oricine poate să pățească o situație din asta și trebuie să iasă din ea, nu trebuie să-l bage ma rău psihic. Stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam.

UPDATE 21.31 Între timp, pe site-ul știrileprotv au apărut următoarele precizări:  ”Ne cerem scuze cititorilor pentru eroare. Reporterii Știrilor Pro TV au primit, pe surse, informația conform căreia Florin Salam a murit. Din păcare, stirileprotv.ro a eșuat în a verifica informația și din alte surse, fapt care a condus la o regretabilă greșeală.”

De notat că site-ul nu își cere scuze și față de Florin Salam.

Sursa: captură știrileprotv.ro