Din oras

Primul magazin de brand Farmec din Spania, inaugurat in Barcelona

Partenerul companiei Farmec S.A. din Barcelona, Mercatrom Alimentacion SL, a inaugurat recent primul magazin de brand Farmec din Spania, in Barcelona. Situat pe strada Carrer Provença, o zona foarte accesibila publicului, aflata aproape de centrul metropolei, noul magazin isi asteapta vizitatorii intr-un spatiu modern, inspirat de designul existent deja in toate magazinele Farmec din tara sau din strainatate.

Deschiderea noului magazin de brand Farmec in Barcelona, unul dintre cele mai apreciate orase din lume de catre turistii de pretutindeni, a venit ca raspuns la cererile din ce in ce mai mari de produse cosmetice romanesti din partea localnicilor, a turistilor si a romanilor stabiliti in Spania. ”Ca urmare a acestor cereri, am decis sa le oferim consumatorilor din Barcelona produse de inalta calitate si un brand cu traditie, credibilitate si renume international”, declara Doru si Crina Rosu, proprietarii Mercatrom Alimentacion SL.

”Ne bucuram ca putem fi mai aproape de consumatorii din Spania – localnici, turisti sau romani stabiliti in aceste locuri. in cadrul magazinului recent inaugurat, consumatorii se vor bucura de brandurile recunoscute si apreciate ale companiei Farmec si vor primi recomandari profesioniste din partea personalului specializat”, a spus, la randul sau, Mircea Turdean, Directorul General Farmec.  

Vizitatorii noului magazin din Barcelona pot gasi pe rafturi cele mai noi game produse la fabrica de la Cluj-Napoca, precum si marci traditionale, indragite de consumatori din toate colturile lumii. Printre acestea se numara dermatocosmeticele din gama Gerovital H3 Derma+,  produsele din gamele Gerovital H3 Classic si Retinol, Gerovital H3 Evolution, cat si cele dedicate ingrijirii barbatilor, Gerovital H3 Men. Alaturi de acestea, consumatorii se mai pot bucura si de produsele din gamele Aslavital, Farmec Argan Plus, precum si de alte produse pentru ingrijire personala, cosmetica decorativa si produse din gamele  profesionale din portofoliul Farmec.

Magazinul de brand din Barcelona este cel de-al treilea centru Farmec inaugurat in afara tarii anul acesta dupa ce, in primavara, au fost deschise magazinele din Franta (Menton) si Grecia (Alexandroupoli). in 2014, doua magazine Farmec au fost inaugurate in Grecia, la Salonic si Katerini. Primul magazin Farmec din afara tarii a fost deschis in 2003 in Sharjah, Emiratele Unite Arabe. Din 2013, compania are un magazin de brand si in Budapesta, intr-o cladire monument istoric din zona Corvin. Iar in Romania, Farmec detine sase magazine proprii in Cluj-Napoca, Arad, Timisoara si Targu-Mures.

Colaborarea cu partenerii din strainatate in vederea deschiderii magazinelor de brand, este parte a strategiei pe termen lung prin care Farmec urmareste extinderea prezentei pe pietele internationale. in prezent, produsele Farmec ajung in peste 30 de ţari, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, EAU, Irak, Kuwait, Canada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *