Jos palaria

Primul circuit WTA din România, organizat de Patrick Ciorcilă la Cluj-Napoca

Primul turneu WTA din istoria orașului Cluj-Napoca și singurul la ora actuală din Romania va avea loc între 1 – 8 august 2021, outdoor, la Winners Sports Club.
Evenimentul de talie mondială va găzdui peste 60 de jucătoare din circuitul WTA.

Competiția se va disputa pe zgură, va avea probe de simplu și dublu, premii de 235.000 USD și 280 de puncte în clasamentul WTA.

„În Cluj se tatonează de mult ideea de a face un turneu WTA. La Cluj s-a discutat pentru că există această infrastructură, BT Arena și Sala Sporturilor să se dispute un turneu in door, dar în condițiile de față nu mai putem organiza un turneu in door și atunci ne-am gândit că nu este altă locație mai potrivită decât Winners Sports Club care are toate atu-urile pentru a organiza un astfel de eveniment de talie mondială. Anul trecut toți organizatorii de evenimente au avut de suferit, inclusiv noi și a trebuit să găsim alternative. La început am fost sceptic că o să obținem acest turneu. Știam ce proces lung este cu cei de la WTA. Am fost foarte ambițioși și am reușit acest lucru care pentru noi este extraordinar, dar și pentru Cluj și România”, a declarat Patrick Ciorcilă la Ziua de Cluj.

Pentru această reușită extraordinară pentru Cluj-Napoca, Ziar de Cluj îi dă Jos Pălăria lui Patrick Ciorcilă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *