In vizor

Primarul Pivariu își ASUMĂ MERITELE pentru o acțiune organizată de PRODUCĂTORII LOCALI

Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, după rezultatul penibil obținut de PNL la algerile parlamentare, fiind bătut de USR, reușește din nou să se facă de râs. Acesta se laudă pe pagina sa de Facebook cu o piață volantă organizată în poligonul din Florești, asta deși el nu are niciun merit pentru această inițiativă. Mai mult, acesta susține că acasta a fost prima acțiune de acest, tip, asta deși prima piață volantă de tip Reko a fost organizată în 1 Decembrie.

”Astăzi, în Florești, am organizat prima piață volantă de tip Reko din județul Cluj. Conceptul pieței de tip Reko este un concept care s-a dovedit eficient în țări nordice precum Norvegia, Danemarca, Suedia și alte țări din vestul Europei. Particularitatea acestui concept constă în faptul că în ecosistemul Reko sunt incluși producătorii locali din proximitate, iar comenzile se fac online. Produsele se ridică pe baza comenzii online dintr-o locație prestabilită. Această locație, în Florești, a fost astăzi Parcul Poligon. Avem nevoie să consumăm produse românești, sănătoase, și în măsura posibilității, crescute și produse în proximitatea noastră. Voi susține și pe viitor astfel de acțiuni! Toți producătorii locali vor avea un partener în mine și în administrația din Florești!”, este mesajul transmis de Bogdan Piavriu. 

Unul dintre cei care au fost imiplicați în această acțiune au menționat în comentarii faptul că acest proiect a fost initiat de producatori, Lese Carmen fiind cea care s-a ocupat de grupul REKO și care a discutat cu diversi producatori care sunt dispusi sa-si vanda marfa prin acest sistem.Actiunea a inceput la 1 Decembrie intr-un loc din Poligon.

Iar alți floreșteni acuză faptul că acțiunea nu a fost suficient promovată și că Floreștiul are nevoie de o piață adevărată, așa cum de altfel primarul Pivariu s-a lăudat că o să fie amenajată în comună. 

”Vom organiza și pieței volante de tip clasic. Invit producătorii locali să ia legătura cu mine pentru a ține cont de doleanțele lor, iar atunci când timpul ne va permite vom organiza aceste piețe volante”, a declarat Pivariu

Pemtru tot cei interesați să comande produsele producătorilor locali, pot să se înscrie AICI în grupul REKO.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *