Rautacisme

Primarul Emil Boc raspunde presei doar cand ii convine

Daca are un interes direct, edilul Emil Boc raspunde la telefon chiar si in afara programului de la Primarie. Daca are ceva de spus care sa il puna intr-o lumina favorabila suna el insusi, chiar daca e ora 22. Dar daca i se solicita un punct de vedere intr-o situatie care nu ii place, sansele de a-l contacta sunt inexistente.

Inca din ianuarie anul trecut reprezentantii Primariei aratau ca exista doua firme contractate cu peste 10.000 de euro pentru traducerea informatiilor de pe site si ca urmeaza sa fie efectuate in urmatoarea perioada. La un an si opt luni de atunci pagina web a Primariei Cluj-Napoca este la fel de inaccesibil pentru straini. Intrebat cum se explica aceasta situatie si cum va rezolva problema, Emil Boc a facut ureche suta. In ciuda insistentelor, nu am putut smulge nicio fraza de la primar, altfel vorbaret din fire.

In schimb putem sa il ascultam de cat de multicultural este Clujul in mesajul sau adresat cetatenilor cu ocazia Zilelor Maghiare.

“Clujul este orasul nostru, al tuturor, Clujul este locul in care fiecare trebuie sa ne simtim acasa, indiferent de origine etnica. Clujul este un oras multicultural si din aceasta perspectiva Zilele Culturale Maghiare sunt cea mai clara expresie a multiculturalismului orasului nostru, multiculturalism care reprezinta un avantaj pentru noi toti, pentru profilul orasului. Nostru, pentru dimensiunea lui europeana, pentru caracterul civilizat, pasnic, democratic si european”, spune Emil Boc in mesajul sau de Zilele Culturale Maghiare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *