In vizor

Primarul din Jucu îi pojărește facturistului Ionel Lespuc 16.000 de lei pentru 11 limbi în fund

Primarul din Jucu a plătit în 2023 unui site de știri local din Cluj-Napoca, Media9.ro, suma de 16.456 de lei pentru a-și face reclamă. Astfel, Ionel Lespuc, cel care deține site-ul, a avut grijă ca pe tot parcursul anului să îi ridice osanale primarului Dorel Pojar.

Grație Parcului TETAROM care se află pe raza comunei, primarul nu duce lipsă de fonduri la bugetul local și de ce să nu folosească din ele pentru propria sa imagine. Doar bat alegerile la ușă. Și ar fi chiar păcat să nu afle cât mai multă lume că primarul Pojar plantează copaci, că și-a cumpărat buldo-excavator, că e mare iubitor de câini, sau că sediul Primăriei e „de revistă”. Acestea sunt realizări extraordinare ale edilului, pentru care merită să plătești 16.000 de lei din banii cetățenilor. Să vadă jucanii ce primar de seamă au. Cât despre proiecte concrete, alea sunt la categoria „o să se facă”. Posibil în celălalt mandat.

Imaginea este foarte importantă pentru primarul din Jucu. Doar nu degeaba a plătit 360.000 de euro pentru luminițele de Crăciun.  Dorel Pojar a plătit mereu reclamă în presa locală pentru a se asigura că va beneficia de limbi în fund de la presarii de chitantier.

Ziar de Cluj a dorit să afle de la primarul din Jucu de ce simte nevoia să își facă reclamă din banii cetățenilor, doar că nu ne-a răspuns.