Eveniment

Primarul Dejului în izolare

Activitatea din cadrul Primăriei Dej a fost dată peste cap după ce primarul municipiului Dej a fost izolat. Chiar dacă de curând acesta se despărțea de „trecutul politic” prin intermediul unei postări pe pagina de socializare, pentru a candida pe listele peneliștilor la alegerile din septembrie 2020, primarul Morar Costan a și fost izolat. În prezent, tot mai mulți reprezentanți peneliști au fost izolați, iar conform informațiilor publicate recent de Ziar de Cluj, izolarea a lovit și în Primăria Cluj-Napoca.

De vină este situația epidemiologică la nivel județean, în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, de curând și primarul din Dej a fost plasat în izolare fiind suspect de infecție cu noul tip de coronavirus.

În vreme ce autoritățile peneliste somează populația să respecte restricțiile și măsurile de protecție specifice, pare-se că tot mai puțini peneliști din aparatul birocratic clujean respectă cu strictețe spălatul pe mâini vreme de cel puțin 20 de secunde, distanțarea socială în cazul vizitelor din teren cu iz electoral ori purtarea măștii.

Chiar așa, din cauza acestor nereguli și a lipsei de precauție, noul coronavirus a atacat nemilos instituțiile de stat din Cluj, dar și alte structuri însemnate, de la oamenii legii până la prefect ori angajați ai primăriei.

Coronavirusul pare să fi perturbat și activitatea Primăriei din Dej, după ce primarul Morar Costan a devenit suspect de infectare cu COVID-19.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *