Din oras

Primăria vă crede proști, pe toți! Boc vrea un credit de 80 de milioane de euro, nemulțumit că nu-i mai ajung banii. Când managementul e falimentar, hai să aplaudăm ca focile

Cluj Napoca are un buget fabulos, de aproximativ 400 de milioane de euro. Bani pe care 99% dintre orașele din România nu-i visează. Chiar și așa, banii nu-i ajung lui Boc (nemulțumit că orașul a pierdut anual 10-20 milioane de euro) și omul vrea un credit de 80 de milioane de euro, ca să facă „investiții”. 

Primarul din Oradea, Ilie Bolojan, de departe cel mai performant primar PNL din Vestul României (Emil Boc e doar o umbră față de câte a reușit Bolojan), s-a confruntat cu aceeași situație. Din cauza faptului că Guvernul a modificat legislația referitoare la impozitul pe salarii, Oradea a primit doar 40 de milioane de euro (față de 48 cât era preconizat). Ce a făcut Bolojan? A ajustat bugetul, a făcut investiții, a tăiat din salariile angajaților din Primăria Oradea. 

Ce face Boc? Cere credit, ca să „investească”. Din păcate, așa cum ne-a obișnuit, investește doar in aberații precum autobuze fără șofer care pot transporta 10 oameni (350.000 de euro bucata). Lista investițiilor fără cap marca Emil Boc e extrem de lungă, dar mai reamintim 800.000 de euro pentru aparate de fitness în parcuri (pe care nu le folosește nimeni), 30+ milioane de euro salariile pentru cei circa 1100 de angajați ai Primăriei (Raiul sinceurilor din România), milioane de euro „investiții” în inutila Poliție Locală (reamintim doar sute de mii de euro mașini electrice sau zeci de mii de euro camere web puse pe chipiu. Șeful Bonțidean câștigă 4000 de euro pe lună). Voi realizați că sub nasul vostru se SPARG zeci de milioane de euro fără cap și voi aplaudați ca focile? 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *