Din oras

Primăria plătește o firmă de consultanță cu pierderi care să desemneze cine va moderniza două poduri din Cluj-Napoca

Scris de 353

Distinct Proiect SRL, o firmă de consultanță din Cluj-Napoca, cu pierderi și un număr mediu de 11 angajați, a fost angajată de Primărie să desemneze firmele care se vor ocupa de modernizarea Podului  Garibaldi și a Podului N. 

Distinct Proiect SRL va evalua ofertele depuse pentru reabilitarea celor două poduri.  Distinct Proiect SRL , înființată în 2013, o are ca asociată și administrator pe Daniela Anca Tichy, iar domeniul de activitate este inginerie și consultanță tehnică legată de acestea. Anul trecut, firma a avut o cifră de afaceri de 244.290 lei, un număr mediu de 11 angajați și pierderi de 35.712 lei.  În 2016, cifra de afaceri a fost de 2.004.37 lei, iar profitul declarat a fost de doar 587 lei. Numărul de angajați a fost același ca și anul trecut. În 2015, Distinct Proiect SRL a raportat o cifră de afaceri de 2.308.690 lei și un profit net de 136.291 lei. 

Distinct Proiect a mai câștigat licitații organizare de primărie: consultanță la obiectivul de restaurare, reabilitare a Turnului Pompierilor, de pe str. Tipografiei nr. 17 (executantul câștigător al licitației este Research Consorzio Stabile Societate Consortile, din Catania, Italia), respectiv consultanță pentru licitația privind execuția parkingului Primăverii 20 – Gârbău (câștigată de TCI Cluj). 

Costurile de modernizare a podului Garibaldi vor fi de 7 milioane lei, iar  ale podului N, 1,1 milioane lei. 

sursa foto: radiocluj.roULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 2 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 4 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 4 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 5 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 7 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 7 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 8 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 8 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 9 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE