Din oras

Primăria contractează servicii de recrutare pentru structurile aflate în subordine: 27 de noi membri vor face parte din Consiliile de administrație ale RADP, Cluj Innovation Park, RATC și Sala Polivalentă

În ultima zi a anului trecut, administrația locală a lansat un anunț de cumpărare directă a serviciilor de recrutare, evaluare și selecție pentru un număr de 27 membri. Sunt vizate structurile aflate în subordinea Primăriei Cluj-Napoca, entități precum: Sala Polivalentă, Termoficare Napoca SA (fosta Regie Anutonomă de Termoficare), Regia Autonomă a Domeniului Public, precum și Cluj Innovation Park. 

Descriere achiziție: Servicii de căutare de locuri de muncă.

Preț estimativ: 94500 LEI (19.096.31 €).

Potrivit criteriilor înscrise în caietul de sarcini aferent anunțului, ofertantul trebuie să fie expert independent, persoană fizică sau juridică specializată în recrutarea resurselor umane.

Primăria a înregistrat și o primă propunere în acest sens, din partea ofertantului Arc Consulting srl, companie acreditată în domeniul recrutării și selecției de personal, evaluării de personal și consultanță în domeniul resurselor umane.

Expertul independent va efectua selecția şi va colabora cu comisia de selecţie constituită la nivelul autorităţii publice tutelare și cu comitetul de nominalizare şi remunerare din cadrul consiliului de administraţie în toate activităţile necesare procedurii de recrutare, evaluare și selecţie, oferind consultanță și întocmind toată documentația necesară Planului de selecție, precum și a tuturor actelor și documentațiilor prevăzute.

De asemenea, activitatea expertului independent va include (inclusiv) participarea la lucrările comisiilor, comitetelor de nominalizare și remunerație, precum și la toate activitățile necesare a fi interprise în legătură cu buna desfășurare și finalizarea în condițiile legii a procesului de numire a 27 membri în consiliile de administraţie la S.C. Cluj Innovation Park S.A., S.C. Sala Polivalentă S.A., S.C. Termoficare Napoca S.A., Regia Autonomă a Domeniului Public, potrivit datelor înscrise în documentația aferentă anunțului de achiziție lansat de Primăria Cluj-Napoca. 

În ședința din 6 decembrie 2021, Consiliul local a aprobat o serie de proiecte de hotărâre prin care consilierii locali erau mandatați în cadrul adunării generale/consiliului de administrație al sc Termoficare Napoca sa, în CA al sc Cluj Innovation Park, al RADP Cluj-Napoca și CA al Sălii Polivalente. 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *