Din oras

Primaria Cluj-Napoca mai cheltuie o mie de euro pentru a-si uda ficusii

Un nou anunt de achizitie publica a fost postat recent pe site-ul primariei Cluj-Napoca. Obiectul anuntului il reprezinta achizitionarea de servicii pentru intretinerea plantelor, in valoare de 5.400 de lei. In ultimul an, lantul de florarii Magnolia, prin societatea Comgaby Moln SRL, a prestat aceste servicii pentru institutia publica.

Primaria clujeana a scos, din nou, la licitatie, serviciile de intretinere a plantelor din sediile institutiei. Potrivit caietului de sarcini formulat de catre angajatii primariei clujene, in cele doua cladiri situate pe starda Motilor 3-5-7 si Piata Unirii nr. 1, exista fix 50 de plante ornamentale. Pentru intretinerea acestora vor fi cheltuiti aproximativ 5400 de lei pe an, adica exact cate este in prezent valaorea contractului castigat, anul trecut, de SC Comgaby Moln SRL.

Ofertantii vor uda pantele de cel putin patru ori pe luna si vor executa activitati de tratare cu substante fitosanitare adecvate, fertilizare, spitalizare a plantelor, dar nu in ultimul rand vor asigura transportul acestora intre primariile de cartier. Durata contractului pentru care se doreste achzitionarea serviciilor de ingrijire plante este de un an. 

Ofertele vor trebui depuse la registratura primariei pana in 23 iulie. Printre speciile de plante pe care clujenii le pot admira pe holurile primariei si in birourile functionarilor se regasesc dracena, cicas, ficus, hibiscus, plante curgatoare – deloc neobisnuite in orice apartament de rand.

“Pentru a asigura o procedura unitara de achizitie, pentru toate tipurile de produse consumabile la nivelul institutiei, s-a decis ca toate aceste produse sa se achizitioneze in baza unor contracte-cadru,”, a afirmat Oana Buzatu, reprezentantul biroului mass media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *