Editorial

Primaria Cluj ii seamana lui Boc cel de acum: confuz, indecis, fara perspective

Jurnalista Adina Fartusnic si-a petrecut doua zile umbland „lela” pe coridoarele Primariei Cluj. S-a dus la ore diferite, a cotrobait prin toate cotloanele unde lucreaza functionarii si apoi a scris acest reportaj.

Nu suntem ziar tabloid, sa scriem ca e senzational ca viceprimarul Clujului fumeaza in Primarie ca la bodega si nici nu o sa alertam populatia ca actele Primariei lancezesc la vedere in loc sa stea in arhive. Dar e ingrijorator.

In Primaria Cluj-Napoca e haos si pestele de la cap se impute.

Starea din Primarie este exact starea pe care o are Emil Boc acum. Indecisa, confuza, lipsita de perspective.

Nu este rau ca Primaria are usile larg deschise, asa si trebuie sa fie casa cetatenilor. Este rau, insa, ca functionarii clujeni nu au stapan, nu au reguli de functionare respectate, ca se duc la job ca la o corvoada si ca la 15.59 rup cartelele de pontaj dornici sa plece acasa.

E o stare. Pe care Emil Boc nu o simte, desi este, cum s-ar spune, CEO-ul institutiei. O stare de lehamite a celor prost platiti fata de directorasii din Primarie care „se descurca”, e o stare de greata a tuturor functionarilor fata de transformarea lui Emil Boc, care nu mai e atat de disponibil ca in 2004, functionarii Primariei sunt ca o turma de oi fara cioban.

Dupa cutremurul Apostu, Radu Moisin nu a fost in stare sau nu a dorit sa faca ordine in Primarie.

Iar lui Emil Boc nu i s-a parut o prioritate, desi toti sefii de directii trebuiau schimbati! Caci nici astazi nu stim de ce numai Sorin Apostu plateste si niciun functionar de dedesubtul lui nu.

Cloaca din Primarie a ajuns mediul perfect pentru personaje precum Valer Suciu si nea’ Bobina. Cu o viceprimarita unguroaica ce pufaie turceste si cu un viceprimar anost precum domnul Surubaru, e foarte clar care e viitorul administrativ al Clujului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *