Din oras

Primăria a uitat de clujeni și i-a lăsat în mocirlă. Bine că le ia banii!

Scris de 384

Zeci de clujeni, din cartierul Mănăștur, își parchează mașinile în mocirlă și merg pe vârfuri din cauza mizeriei. Se întâmplă pe strada Mehedinți, la numerele 58-60. Oamenii au făcut sesizări la Primăria Cluj-Napoca, au arătat cine este de vină pentru situație, dar nu i-a băgat nimeni în seamă.

Aurel Voicu este bărbatul care vorbește și în numele vecinilor. S-a săturat să meargă pe la primărie și să se milogească pentru ca cineva să intervină și să rezolve o problemă ce intră în competența municipalității.

Voicu are și un garaj pentru care plătește la Primăria Cluj-Napoca o sumă frumușică, în fiecare an, iar când mocirla s-a format în fața garajului a formulat o sesizare către municipalitate și cerea să fie  adusă o basculantă cu pietriș. Nu a primit răspunusri oficiale și nici când s-a dus personal la Primăria Cluj-Napoca nu a rezolvat nimic.

Îngropat în noroi nu este doar el, ci toți cei care își parchează mașinile pe unde apucă…locuri de parcare nu sunt.

De vină pentru mizeria de pe strada lor, spun oamenii, sunt mașinile de mare tonaj care transportă materiale pe șantierul parking-ului de pe strada Negoiu. La întoarcere,  basculantele sunt pline de noroi, iar terenul umed și tonajul mare al mașinilor mașinilor fac prăpăd în urmă.

“Noroiul ăsta s-a format aici din cauza mașinilor de mare tonaj care merg la parking și revin pline de pământ. Să știți că dacă nu erau ei de vină pentru mocirla asta nu mergeam la primărie să-i rog să aducă o mașină de pietriș. Eu am garaj aici, și alți vecini au, câti or mai fi, și nu scot mașina din cauza noroiului. Nu m-au luat în seamă, nu ai cu cine să vorbești. Femeile merg până la mașini cu cizme de cauciuc și acolo își iau tocurile. Ca la țară suntem și nu le pasă domnilor din fotolii. Bine că știu să ne ia banii”, a spus pentru Ziar de Cluj Aurel Voicu.

Același lucru îl susțin și alte persoane. Problema clujenilor nu este de azi de ieri, ci de la începutul iernii.

Cum nu a fost foarte multă zăpadă, mașinile de mare tonaj au transformat strada din spatele blocurilor în arătură. Nici vorbă să se mai vadă asfaltul, care este acoperit cu noroi, iar nemulțumirea oamenilor este întemeiată.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours FOTOGRAFILA
  HEI-RUP-BUM! Să aibă Boc dăluța lui, chiar dacă prost pusă, să se cocoațe cu un discurs pe Tricolor de 1 Decembrie. Treptele din fața Teatrului Național, mizerie de lucrare
 • Acum 2 hours Jos palaria
  ÎN SFÂRȘIT, SPORTIVITATE ȘI LA CLUJ-NAPOCA: Foști jucători de la CFR, “U” și Sănătatea au jucat într-un meci caritabil pentru fiul lui Casian Miclăuș
 • Acum 7 hours Politica
  Clujul OSĂ aibă (fin nou) un nou spital. Ministrul Sănătății: ”Anul viitor vom avea proiectele detaliate”
 • Acum 8 hours Din oras
  Un neterminat de 16 ani a băgat în spital un bărbat de 38 ani
 • Acum 9 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Meci caritabil pentru Tiago, băiatul unui fost jucător al CFR. Veterani ai feroviarilor, de la „U” și Sănătatea joacă pentru el
 • Acum 11 hours In vizor
  Antreprenorul Tudor Galoș, ȘOCAT de prețurile din Târgul de Crăciun de la Cluj-Napoca
 • Acum 13 hours General
  Acțiune de salvare din traseul Piatra lui Lucaci-Tarnița
 • Acum 1 day Eveniment
  Cămătari din Cluj prinși de Poliție: Cereau înapoi sume de 8 ori mai mari, au agresat și amenințat un martor
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste
 • Acum 1 day In vizor
  Consiliul Elevilor Cluj cere demisia directoarei care a angajat un fost interlop să predea copiilor: ”Lipsă de empatie față de elevi”
 • Acum 1 day Vocea ta
  IEȘIREA DIN CRIZA IZOLĂRII POST-COVID. Mircea Miclea: ”Creativitatea și inovația necesită proximitate (…) trebuie să începem să ne refacem coeziunile, acelea pe care le putem reface, cu niște prieteni foarte buni, cu vecinii, cu familia”
 • Acum 1 day In vizor
  VREUN CUMĂTRU POLITIC AR AVEA DE VÂNZARE NIȘTE mobilier și echipamente digitale pentru laboratoarele de informatică din școli. De 1 miliard de euro ar avea pe ce să se adune praful, că nu sunt și bani pentru formarea profesorilor și pentru mentenanța echipamentelor
 • Acum 2 days Politica
  PE SURSE: Gabriela Firea, pe primul loc în sondajele comandate de PNL privind intenția de vot la Capitală, la peste 10 procente de ceilalți posibili candidați. Ilie Bolojan, testat de liberali în sondajele pentru București
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE