Din oras

Prima plasare Bani cu Suflet a avut loc azi la Cluj

Asa cum va anunta Ziar de Cluj in urma cu cateva zile campania Bani cu Suflet continua la Cluj. Astazi s-a plasat primul plic cu bani din 2015 in zona centrala a orasului.

Mai exact, plicul a fost ascuns in oficiul postal de pe strada Petru Maior, in apropiere de Casa de Cultura a Studentilor. Nu a trecut mult timp si plicul a si fost gasit in baza indiciilor. Banii, dupa cum anunta pe Facebook misteriosul filantrop, vor fi donati unei familii nevoiase cu trei copii din judetul Cluj a caror poveste a fost prezentata de ProTV.
 

“Pregatesc sume mai mari si plasari mai dese. Am primit si eu o promovare incepand cu noul an si as vrea sa se reflecteze si in #BaniCuSuflet. Vine vremea mai calda si lumea incepe sa se dezmorteasca si sa iasa in oras, la plimbare. Le sugerez clujenilor sa faca miscare in parcurile orasului si sa-si tina ochii pe Facebook si Twitter la hashtagul #BaniCuSuflet”, a declarat pentru Ziar de Cluj misteriosul filantrop.

La finalul lunii mai a anului trecut un clujean care tinea sa ramana anonim a inceput sa ascunda plicuri cu bani in diferite zone din oras, iar mai apoi sa puna indicii despre cum pot fi gasiti pe Twitter si Facebook. Conditia pentru cei care intrau “in joc” si porneau in cautarea plicului era sa dea mai departe cel putin jumatate din suma gasita unor persoane care aveau cu adevarat nevoie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *