Din oras

PREMIERA: Consiliul Concurentei, in format complet la Cluj-Napoca

IC Consulting, TRUST Consultants organizeaza „Cultura concurentei in mediul de afaceri” un eveniment care reprezinta o premiera pentru mediul de afaceri din Transilvania, deoarece este pentru prima data cand Consiliul Concurentei in format complet participa la o conferinta la Cluj Napoca. Evenimentul va avea loc luni, 11 mai, la Hotel City Plaza de la ora 16 30.

Presedintele Consiliului Concuretei, Bogdan Chiritoiu (foto) si ceilalti membri ai Plenului vor prezenta audientei aspectele principale ale politicii concurentei in Romania (ca stat membru al Uniunii Europene), respectiv misiunea Consiliului Concurentei in relatiile cu celelalte autoritati publice, mediile de afaceri si de protectia consumatorilor. Un accent distinct va fi pus pe importanta mijloacelor preventive la care poate face apel mediul de afaceri in relatia sa cu Consiliul Concurentei pentru a evita ajungerea in situatia aplicarii regimului sanctionator. Va fi de asemenea abordata latura investigatiilor utile ale autoritatii de concurenta pentru mai buna cunoastere a realitatilor economice.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Institutiei Prefectului Judetului Cluj, al Consiliului Judetean Cluj, City Plaza, Dispersie, Ronside Steel si Clujul Elitelor si Valorilor.

Foto: bizlawyer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *