Editorial

Pregătiți-vă să nu mai fiți săraci

Scris de 127

Spălați-vă hainele, să aveți buzunarele curate! Curățați-vă portofelele, lustruiți-vă cardurile! Desfundați țevile, că urmează să fie inundate cu lapte și miere!

Goliți cămările, că o să le umpleți din nou! Pregătiți saltelele, că și pe alea o să le umpleți! Scoateți de la naftalină ciorapii ăia buni, de duminică! O să fie atât de plini de bani, că o să vă plictisiți numărându-i!

Pregătiți-vă să spuneți NU sărăciei, pentru că PNL și PSD au anunțat primele măsuri pe care s-au înțeles „extrem de constructiv”. N-o să vă vină să credeți, dar se dă drumul la bunăstare.

Cele două partide care și-au dat mâna pentru binele României au anunțat creșteri de salarii, pensii și alocații! Asta vine ca un șoc, pentru că niciun partid n-a mai promis asta, în ultimii 32 de ani. Pe bune, eu n-am auzit niciun politician spunând: „Vom crește pensiile, salariile și alocațiile!” Cât de buni sunt ăștia de la USL pe rât nou! Nici nu s-au pus bine la masa negocierilor și deja vin cu măsuri din astea inovative, gen bunăstare la toată lumea!

Auziți ce spune deputatul PSD Marius Budăi, fost ministru al Muncii: „Am ajuns de acord şi pe principiul că trebuie să majorăm veniturile oamenilor, atât alocaţiile, cât şi salariul minim, salariile şi pensiile. Noi am propus 11%, am justificat de ce 11%, am făcut acel calcul cu inflaţia şi cu tot ce s-a întâmplat în ultimul an cu creşterea de preţuri”.

Și Raluca Turcan, actualul ministru interimar al Muncii, e fiartă pă bunăstare: „Şi eu am declarat că facem proiecţii la ministerul Muncii pentru indexări de pensii între 6 şi 12%, majorarea alocaţiilor este deja pregătită şi bugetată în proiectele pe care le avem. Sunt majorări pe care noi le avem în vedere, urmează să anunţăm exact procentul. Avem şi decizie luată deja de a creşte salariul minim începând cu 1 ianuarie.”

Bă, voi auziți ce bine se înțeleg oamenii ăștia, care acum câteva luni voiau să-și ia gâții? Și totul pentru binele poporului român! Mai rar așa politicieni devotați!

Așa că, intrați de îndată pe site-urile agențiilor de turism și rezervați vacanțe de lux!

Comandați cea mai scumpă rasă de porc pentru Crăciun! Să curgă băuturile fine, să facem baie în salată de boeuf cu vită maturată!

Să umplem sarmalele cu caviar, să dăm foc mașinilor și să comandăm limuzine! Urmează cel puțin câteva minute de bogăție pentru populație!

Doar câteva minute, cât țin declarațiile.ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 mins Sport
  CFR Cluj a dat lovitura! Câți bani încasează pentru titlu. Și pentru ce sumă luptă în Champions League
 • Acum 34 mins Rautacisme
  UN NOU PROVERB CLUJEAN: La pista lăudată, să nu te duci cu bicicleta
 • Acum 39 mins Vocea ta
  Semafor contradictoriu în buricul târgului, după modernizarea Bulevardului 21 Decembrie
 • Acum 2 hours Din oras
  Peste 10 MILIOANE € pentru Park&Ride-ul din Cluj. Termenul de realizare este de 2 ANI+contestații și întârzieri ardelenești
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță schimbarea Codului Fiscal
 • Acum 4 hours Politica
  SE-NTORC ÎN MORMÂNT RAŢIU ŞI COPOSU: PAurelian Pavelescu anunță că pregătește o alianţă politică cu partidul lui Liviu Dragnea, pentru alegerile din 2024
 • Acum 6 hours Sport
  Ăștia doi, Lincar și Giurgiu, au distrus un an din evoluția juniorilor lui U. Că au distrus și un an din prezentul echipei mari, aproape nici nu mai contează
 • Acum 13 hours General
  Un ochi râde pentru a 5-a oară consecutiv – CFR Cluj e campioană. Un ochi plânge de zece ani – U Cluj are șanse minime cu Dinamo
 • Acum 17 hours Editorial
  Pompierii au intervenit la o locuință din Răchițele. Întregul acoperiș și o anexă gospodărească, mistuite de flăcări
 • Acum 19 hours General
  U Cluj – înfrângere jenantă cu Chiajna. Uiștii intră în genunchi la baraj, după un an în care au avut totul: bani și public
 • Acum 20 hours Din oras
  Studiu: Prețurile de pe piața imobiliară din Cluj au crescut mai mult decât a reușit să urce salariul net
 • Acum 22 hours In vizor
  Seful Parchetului Militar Cluj Liviu Lascu, proiect de candidat: „Membrii CSM au fost nu de putine ori racolati pentru interese politice sau de grup, meschine
 • Acum 23 hours Politica
  Credit pentru organizarea nunții prin programul Family Start! Premierul Ciucă: „În scurt timp vom aproba proiectul”
Citește și...
UMILĂ OPINIE Editorial

Impostorii deplâng impostura

Din nou avem discuţii despre problema resursei umane calificate în domedii strategice. Din nou ne […]

Recomandările redacției