General

PREGĂTIRI PENTRU UNTOLD? 500.000 de euro pe un sistem de iluminat ”de discotecă” la Sala Polivalentă

Sala Polivalentă din Cluj, condusă de protejatul lui Emil Boc, Ionuț Rusu, un individ care și-a permis să-și cumpere haine de lux din banii instituției de mii de lei (și a fost iertat de nen’su Boc), beneficiază acum și de un sistem de iluminat în valoare de 500.000 de euro. Cu jocuri de lumini ca la discotecă. Fie să aibă frecătorul de mentă pe bani publici al lui Boc ”atmosferă” să-și etaleze țoalele de firmă luate din bani publici, fie să aibă șeful lui Boc, plodul de sereist de Sebeș-Alba, Buta, unde-și ține parangheliile. Jocurile de lumini ”de discotecă” nu-și au locul în sport. Zicem și noi ce credem, că Boc nu comunică cu noi decât prin intermediul facebook-ului. Sau se mai enervează pe sms-uri. Dar cum ”comunică” cu noi, comunică și cu restul clujenilor care nu-i cântă în strună.

Excelența Sa, Însuși El Maestrul și Primarul PNL, Emil Boc anunță, pe pagina de Facebook că vineri, 7.04.2023, va fi inaugurat noul sistem de iluminat cu ocazia meciului de baschet “U” Banca Transilvania – CSM Oradea! Apoi face o descriere a sistemului de iluminat pentru care s-au ”topit” din strâmtoratul buget al Clujului (după cum chiar el l-a definit), 500 de mii de euro:

”Pentru refacerea iluminatului nocturn s-a ales o soluție LED care este compusă din 85 proiectoare LED de ultimă generație Arena Vision LED – producător Philips Signify, controlate DMX. Nivelul de iluminat a fost ridicat de la 1400 lux în varianta inițială la 3500 lux pentru a corespunde tuturor standardelor internaționale de transmisie TV UHD (4k) solicitate de federațiile internaționale FIBA, EHF, ITF etc.

Pentru terenul de joc s-au folosit 85 proiectoare  Arena Vision LED DMX controlate cu LPC 2 produs de PHAROS CONTROLS.

Pentru iluminatul arhitectural s-au folosit 88 proiectoare RGBW LED UNIflood – producător Philips Signify, controlate DMX prin LPC2 producător PHAROS CONTROLS. Acestea ajută la iluminatul de accent în cadrul sălii și pentru a crea scene de lumină ambientală. Acestea se pot programa pentru show-uri de lumină personalizate, dinamice, integrate și sincronizate cu muzica.

Sistemul RGBW este completat cu 18 proiectoare VL5LED RGBALC motorizate, programate DMX – producator Vari-Lite Signify (USA). Avem unul dintre cele mai performate produse create special pentru show-uri de iluminat controlate DMX cu controller LPC2 – producator PHAROS CONTROLS.

Sistemul de iluminat asigură o reducere a consumului de energie cu 40% datorită tehnologiei LED și a controlului DMX care permite reducerea intensității luminoase. Permite jocuri de lumină, integrarea și sincronizarea cu muzică și condiții de televizare excelentă.

Produsele au fost, de asemenea, folosite pe Arene internaționale precum: Allianz Arena, Chelsea Stadium, Juventus Torino, AJAX Stadium etc. sau săli de sport precum: Saitama Arena (Japonia), Ekinox Arena (Franța), Barcelona Arena (Spania), Bayern Audi Dome (Germania).

Proiectarea, programarea și integrarea sistemului au fost efectuate de POWER ELECTRIC SRL, companie cu o experiență pe piața de iluminat din România de peste 28 ani”.

Bravo, Milule, fain copy-paste după specificații tehnologice din pliant ne-ai oferit! Puteai să ne oferi o conferință de ptresă, dar acolo vin răi și fameni cu întrebări la care ori te enervezi și-ți vorbește gura fără de tine, ori nu ai răspuns ticluit să nu pară mincinos la tine, ori habar nu ai ce să răspunzi.

Excelența Sa, Șefu’ și Binefăcătoru’ cărătorilor de geantă și yes-mani-lor din PDL al PNL Cluj nu gustă confruntarea directă cu jurnaliștii sau opinia publică și de aceea fie comunică pe pagian sa de Facebook, transformată în trompeta oficială a municipalității, fie bate câmpii cum vrea la emisiuni de chitanțier unde nu-l deranjează nimeni cu întrebări incomode și poate să spună ce poftește. Ca pe banii lui, care nu-s ai lui, ci ai clujenilor cu care nu comunică.