Vocea ta

Dacă Boc nu poate suge ”imagine” și beneficiu de PR, nu bagă în seamă nicio solicitare. TAC.social: ”Domnule Emil Boc, trebuie să ne-auziți, trebuie să citiți invitațiile la parteneriat pe care vi le-am trimis, solicitările, adresele. Trebuie să ne răspundeți”

Scris de 2975

Din ce înțelegem noi, Prima asociație românească de medicină veterinară socială & advocacy pentru animale de companie, TAC.social, îi trimite, ABSOLUT DEGEABA, memorii și informări cu privire la viitoare parteneriate, primarului Emil Boc, că acesta nu le bagă în seamă. Păi nu le bagă în seamă, că nu vede beneficiul său personal de imagine din această asociere. În autosuficiența în care l-au ridicat limbile yes-man-ilor săi, Emil Boc levitează pe deasupra problemelor reale și stringente ale urbei. El e cu chestiuni faraonice, megalomaniacale, să-și lase scrijelit numele pe băncuța Istoriei, nu cu ce se întâmplă în viața reală.

Dar să vedem ce anume i-au scris, public, cei de la TAC.social:

”Seara bună,

Tocmai am venit de pe teren. De la Pata Rât, în Cluj-Napoca. Am fost iar să luăm câini. Pe unii, doi, i-am luat. Pe alții, trei, i-am lăsat acolo, cum erau. Morți, în șanț.

Unul era chiar mai mort decât ceilalți doi, mai rămăsese o pulpă din el, de care trăgeau doi puiandri, ce știu ei. Uzi, transparenți de frig, leșinați de foame.

Singurul zâmbet al zilei a fost ceata de voluntari care ne-a însoțit, categoric cei mai inimoși oameni din câți ni s-au alăturat până acum. Viitori medici veterinari. Îi luăm de jos, cu începutul.

Domnule Emil Boc, trebuie să ne-auziți, trebuie să citiți invitațiile la parteneriat pe care vi le-am trimis, solicitările, adresele.

Trebuie să ne răspundeți, trebuie să fim împreună în treaba asta oribilă, dar bună. Trebuie să fim ajutați de Centrul public de câini. Fiind un serviciu public, e al nostru. Nu putem singuri și nu trebuie să fim singuri.

Domnule #Emil Boc, știm că ne auziți, trebuie să ne ascultați. Avem nevoie să vorbim. Avem nevoie de ajutor.”


ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  Ciolacu, despre pensiile speciale: Îmi menţin părerea că trebuie o reformă şi am să o duc până la capăt. Întrebat dacă noile propuneri să nu se aplice pentru pensiile în plată: Înseamnă că nu mai vorbim de o reformă
 • Acum 4 hours Politica
  Flancat de Salad Box și Canta, Ovidiu Săcară rămâne președinte al PSD Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours In vizor
  ZĂHĂRELUL: Oferta finală a Guvernului pentru profesori: cresc de la 1 iunie salariile cu 1.000 de lei brut lunar pentru cadrele didactice și 400 de lei pentru personalul nedidactic. Majorarea cerută de sindicate până la salariul mediu pe economie, etapizată pe trei ani. Întâlnire premier-sindicate la ora 19.00
 • Acum 9 hours In vizor
  UNII NU AU CE PUNE ÎN FARFURIE, ALŢII DAU DIN BURIC ÎN BALI: Vicepremierul Kelemen Hunor și liderul Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților vor pleca pentru o săptămână în Indonezia, la Bali, unde vor vizita unele ”obiective economice și culturale”. Se cere diurnă majorată cu 20% și o treime din bani dați în avans
 • Acum 10 hours In vizor
  Individul care înjură pe Facebook, Iulian Cristache, de peste 15 ani preşedinte al unei obscure Federaţii a “asociaţiilor de părinţi”, se bagă în seamă în problema grevei profesorilor
 • Acum 10 hours In vizor
  Greva profesorilor continuă. Sindicatele anunță că au decis să NU accepte un acord, chiar dacă e semnat de președintele Iohannis
 • Acum 10 hours Sanatate
  CUI FOLOSEŞTE PUNEREA DE POALE ÎN CAP DINTRE CEI DOI DEPUTAŢI PSD PE SPINAREA BOLNAVILOR DE CANCER? Rafila: “Patriciu Achimaș Cadariu, a refuzat orice dialog”. Achimaș Cadariu: “Alexandru Rafila se ocupă de denigrări și distruge lucruri la care nu se pricepe”
 • Acum 10 hours PubliNews
  Vrei să vezi cele mai spectaculoase rase de pisici? Vino în acest weekend la Iulius Mall, unde are loc WCF International Cat Show!
 • Acum 12 hours In vizor
  HUEDIN: O MIZERIE DE ȘCOALĂ. AlinTișe, președintele CJ Cluj și directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj, fac pase cu pisica moartă a responsabilității
 • Acum 12 hours Eveniment
  GREVA PROFESORILOR prelungește încheierea mediilor şi înscrierea la BAC la clasele a XII-a
 • Acum 12 hours General
  A început protestul polițiștilor din penitenciare: Aceștia refuză să intre la serviciu timp de patru ore și nu vor ieși cu deținuții la muncă
 • Acum 13 hours Analiza
  Klaus Iohannis i-ar fi convocat la Cotroceni pe Ciucă și pe Ciolacu. Poate pentru a ”găsi” bani pentru stingerea conflictului cu sindicatele din Învățământ. Dar ce se întâmplă dacă își dă Ciucă demisia, că nu sunt bani, iar Ciolacu nu vrea să-i preia funcția (că nu sunt bani)?
 • Acum 1 day In vizor
  Iohannis ar gira și el ceva, dar încă nu știe ce. Liderii de sindicat i-ar trăda nițel pe sindicaliștii din stradă. La cum arată lucrurile, va fi precum a mai fost și mai presus de atât. Adică FÂS!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE