Justitie

Poveste de dragoste începută pe internet și încheiată la spital. O femeie a încercat să-și refacă viața, dar noul concubin a încercat să o omoare

O clujeancă și-a văzut moartea cu ochii în vara aceasta. Fiind separată de soț, dar alegând să rămână în domiciliul conjugal de dragul copilului lor, Denisa A. a încercat să-și refacă viața alături de un alt bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. Culmea, femeia a ajuns să fie înjunghiată în casă, nu de fostul soț ci chiar de concubinul gelos. Agresorul, inculpatul GRIGORUŢĂ N. RĂZVAN-CIPRIAN, a fost arestat preventiv imediat după incident, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus trimiterea acestuia în judecată pentru tentativă de omor. 

Denisa A., o femeie cu deficiențe de auz și vorbire, s-a căsătorit în urmă cu ceva timp cu un bărbat care suferă de aceleași afecțiuni ca aceasta. Anul trecut cei doi au devenit părinți, însă căsnicia lor s-a încheiat amiabil în iarnă. La scurt timp după, Denisa l-a cunoscut online pe Răzvan Ciprian Grigoruță, iar între cei doi s-a legat o relație amoroasă pe care fostul soț al Denisei o tolera. Potrivit anchetatorilor, în momentele în care Grigoruță venea la Cluj să se vadă cu Denisa, fostul soț pleca de acasă. Însă noul concubin a devenit violent și extrem de gelos, motiv pentru care, pe fondul unor discuții aprinse, a înjunghiat-o de mai multe ori pe Denisa, lăsând-o într-o baltă de sânge. 

„În cursul dimineţii zilei de 18.07.2021, martora S. A. a apelat numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, sesizând faptul că vecina sa, partea civilă A.-Denisa – persoană cu deficienţe de auz şi vorbire, a fost înjunghiată”, arată procurorii. 

Femeia a ajuns în stare gravă la spital, fiind aproape de moarte, motiv pentru care procurorii i-au schimbat încadrarea juridică autorului din lovire și alte violențe în tentativă de omor.

„Fapta inculpatului GRIGORUŢĂ N. RĂZVAN-CIPRIAN constând în aceea că în cursul dimineţii de 18.07.2021, în timp ce se afla la locuinţa părţii civile D.-A. din Cluj-Napoca, a aplicat mai multe lovituri cu un corp înţepător-tăietor – un cuţit, vizând zone vitale ale corpului acesteia, cauzându-i părţii civile leziuni traumatice care au necesitat 45-50 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi i-au pus în primejdie viaţa, conform raportului de expertiză medico-legală nr. xxxxx din data de 28.07.2021 a Institutului de Medicină Legală Cluj-Napoca, întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă la omor”, se arată la dosar. 

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca s-a constituit parte civilă în cauză cu suma de 17.791,12 lei, iar victima – încă sub tratament medical, și-a rezervat dreptul de a anunța ulterior pretențiile materiale. Pentru fapta sa, Grigoruță Răzvan Ciprian riscă închisoare între 10 și 20 de ani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *