PubliNews

PORTMONEE DIN PIELE NATURALĂ, DE LA 60 DE LEI, LA AS BOUTIQUE CENTRAL

AS BOUTIQUE lucrează cu cei mai cunoscuți producători români de pielărie, fie că vorbim de poșete, borsete, portmonee, mănuși sau curele, dar aici găsiți și branduri internaționale pentru toate accesoriile dorite: umbrele, berete, eșarfe sau rucsaci și genți de voiaj.

Reporter: Suntem la etajul întâi al magazinului Central, la AS BOUTIQUE, unde putem găsi cele mai variate produse de marochinărie, pielărie și accesorii.

Sorin Popa, reprezentant AS BOUTIQUE: Vizavi de accesorii, , pe lângă produsele tradiționale din piele, adică poșete, rucsaci, serviete sau portmonee, oferim clienților nostri și mănuși, berete, eșarfe pentru această perioadă. Doamnele știu cel mai bine că poșetele și accesoriile se schimbă foarte des de la un sezon la altul.

Reporter: Vedem la AS Boutique o gamă foarte largă de poșete, în primul rând și observăm că aveți atât poșete din piele natural, cât și din înlocuitori, acea piele ecologică care este la modă în ultimii ani, din grijă pentru animale. Vedem și foarte multe modele de poșete și genti. Ce tip de poșete este cel mai cerut?

Sorin Popa, reprezentant AS BOUTIQUE: Să știți că părerile sunt împărțite, există un trend spre pielea ecologică, se pune accentul pe protecția animalelor, dar preponderant, la noi, doamnele doresc o poșetă din piele naturală. În ceea ce privește modelul cel mai cerut, avem câte ceva din toate. A trebuit și noi să ne adaptăm schimbărilor, deoarece preponderant clientele din Central este una clasică, dar profit să îi invit pe toți clujenii să redescopere Centralul, să redescopere adevăratul comerț. Noi am rămas axați pe comerț și pe calitatea produsului, deci nu vindem neapărat o imagine sau un brand, la noi clienții întreabă de Sibiu, de Târgu-Mureș, de Bistrița. Deci furnizorii tradiționali, cu vechime, sunt cunoscuți și căutați preponderent de clienți.

Reporter: Așadar clientele dvs fidelă a ajuns să caute anumiți furnizori și nu mă refer doar la poșete, ci mă gândesc și la mănușile din piele sau curelele pe care le aveți.

Sorin Popa, reprezentant AS BOUTIQUE: Este foarte adevărat, unii producători români sunt foarte buni la anumite articole, chiar dacă mulți au încercat să diversifice. Unii sunt foarte buni pe mănuși, fac doar mănuși, poate au încercat și portofele, cei care fac genți fac și curele, dar fiecare este foarte bun pe o anumită gamă. Și încă sunt clienți, domni sau doamne, care vin și cer o poșetă sau o borsetă de un anumit furnizor.

Reporter: Care sunt acele detalii la care să fim atenți cînd dorim să alegem o curea sau un portmoneu de bună calitate?

Sorin Popa, reprezentant AS BOUTIQUE: Se știe că și pielea este de foarte multe feluri. Din păcate, unii clienți nu neapărat au cunoștințe de faptul că tot piele se numește și dacă este tocată și recondiționată, cum ar veni. Sunt și producători români care nu fac compromisuri, dar din păcate, le este tot mai greu, în competiția cu furnizorii externi. Încercăm să lucrăm cu cei mai buni pe fiecare domeniu și facem un pic lucrurile diferit, încercăm să consiliem, să vindem niște beneficia și nu neapărat o marcă. Suntem foarte atenți la raportul preț-calitate.

Reporter: Dacă tot vorbiți despre prețuri, spuneți-ne de la ce sumă găsim o poșetă din piele, dacă ne referim la prețurile minimale?

Sorin Popa, reprezentant AS BOUTIQUE: Poșetele din piele pornesc undeva de la 200 de lei, cele mai simple. Dar o piele imprimată, foarte la modă și căutată, ajunge undeva la 300-315 de lei. Pentru doamne contează compartimentarea, cu 2-3 compartimente – de regulă doamnele își doresc poșete foarte încăpătoare.

Reporter: Un alt articol important, pe care îl alegem cu grijă, deoarece îl purtăm asupra noastră zilnic, luni sau ani, dacă este trainic – ma refer acum la portmonee, bărbătești sau de damă.

Sorin Popa, reprezentant AS BOUTIQUE: Avem la AS Boutique portmonee bărbătești, din piele, cu prețuri care pleacă de la 60 de lei. Nu le vine să creadă clienților. Prețurile apoi urca la 100-150 de lei, cele bărbătești. Accesoriile doamnelor sunt mai elegante și ele presupun alte pretenții, așadar prețul unui portmoneu de damă urcă la 270-280 de lei.

Reporter: Detaliați-ne vă rog caraceristicile la care trebuie să fim atenți când alegem un articol din piele, ce anume face diferența între un portmoneu din piele de 60 de lei și unul de 200 de lei.

Sorin Popa, reprezentant AS BOUTIQUE: Vorbim aici de calitatea pielii, in primul rând, dar și de finisaje, de compartimentarea în foarte multe separeuri pentru carduri, bani și acte, vorbim despre modul în care este pielea prelucrată, imprimată, texturată. Aceste criterii dau diferența de preț și ținuta respectivului portofel.

Interviul integral, în materialul video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *