PubliNews

Polus Wedding Days are loc de Ziua Indragostitilor

Cea de-a treia editie a Polus Wedding Days va avea loc intre 13 si 15 februarie. Evenimentul organizat de agentia de publicitate Publisys in parteneriat cu Polus Center este unul special, asteptat de toti indragostitii care s-au decis sa isi uneasca destinele.

“Targul este o expozitie profesionista ce reuneste in spatiul sau companii specializate in organizarea de nunti si evenimente festive.
Polus Wedding Days vine in intampinarea viitorilor miri cu produse si servicii de profil dintre care amintim: agentii-full service, bijuterii, imbracaminte ocazionala de eveniment, cosmetice si saloane de infrumusetare, florarii, servicii de entertainment, catering. in cadrul targului din 13-15 februarie de la Polus Center, se vor desfasura diverse programe artistice, cat si concursuri cu surpize si premii pe masura evenimentului. Mai multe informatii puteti gasi pe pagina oficiala a evenimentului: www.polusweddingdays.ro, dar si pe pagina de  Facebook: https://www.facebook.com/PolusWeddingDays “, precizeaza organizatorii.

Programul de vizitare este de la ora 10 pana la ora 20, iar accesul este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *